Fundamenta előhitelbiralatot meg utána jóvá kell hagyják valahol, vagy ha pozitív jött ki a fundamenta ügyintézőnknél, akkor valószínűleg kapunk is hitelt?
Ha kell valami plusz jóváhagyas, akkor az mennyi idő?
Kineztunk egy házat de más is megvenné.. Várnak még ránk egy kicsit, mivel szóltunk h hitelbiralatot hétfőn készít az ügyintézőnk.utana hogyan tovább?
Sztem maximum bő 1 hetet várnak a valaszunkra h megvesszuk vagy sem.
Nem bankokban nem, nem szeretnénk köszi.
Vállalkozóként évi 1.7millio van nekünk igazolva.. Ez egy fél éves, a tavalyi már 4,5millio cska ugye a tavalyi Adobe állás nincs meg még és most lenne jó mert más is megakarja venni azt a házat,amit mi. Várnak ránk egy kicsit, de már nem sokáig.. Szval sztem ugrott ez is. Régóta szeretnénk másik házat.
5,6milliot vennénk fel és 2millio az önerő.
Beszéld meg a könyvelőddel, hogy SOS zárja le a 2018-as évet, intézze el a NAV-nál, hogy dolgozzák fel és akkor a hitelképességet tuti rendben lesz, viszont az önerőt kevésnek tartom, már csak azért is, mert a ház kis értékű, így vélhetően valamilyen kisebb településen van. Egy banki Minősített Fogyasztóbarát hitel sokkal kedvezőbb (induló költségek, kamat), mint a Funda áthidalója, de ha még az információ elől is elzárkózol, azzal nem lehet mit kezdeni.
Legyen szerencséd:)
Ha hiszed ha nem, esküszöm pont ezt igyekszünk intézni, de azt mondja már van egy csomó megbízása... Holnap találkozunk, hátha megtudjuk beszélni h mindenkinek jó legyen... :/
Más ötletem nekem sincs már. Köszi!!!
Már miért lepődnék meg, hiszen tudom, hogy ez az egyetlen jó út, ez a szakmám:)
Az majd csak a becslés után derül ki, mennyi hitelt bír el az ingatlan, addig csak azt tudhatod, a jövedelmed mit bír el.
Ha már baba is van, miért nem kéritek meg a 600E Ft CSOK-ot is?
10,2 millióra lett felbecsulve az ingatlan.
6,5ert árulják.
Igy kapunk 5,6millio körül, ha kapunk! :)
Többi onero+ felújítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!