Érdemes várnom még egy évet, hogy jogosúlt legyek a közalkalmazotti hitelre?
Olvassd el Robert Kiyosaki Gazdag papa, szegény papa című könyvét. Ha ezután még mindig hitelre szeretnél lakást venni, akkor olvassd el újra. Tedd ezt mindaddig, amíg le nem beszéled magad a hitelről.
Igen, érdemes egy évet várni. Keressd meg több befektetéshez értő ismerősöd, és kérj tőlük tanácsot, hogy azt az összeget, amiből a lakás beugró részletét kifizetnéd, hogy tudnád befektetni egy évre. A pénzt, ami a törlesztőrészleted lenne, fizessed egy évig be egy számlára, vagy ha lehetséges csapd hozzá a befektetésedhez.
Nem a közalkalmazotti bizbaz miatt érdemes várnod egy évet, hanem azért, hogy a pénz legalább addig is hasznosabb helyen forogjon, ne egy olyan ingatlanban feküdjön, ami után neked kell fizetned.
a közalkalmazotti hitelnek az volt az értelme, hogy az állam 100%ban kezességet vállalt érted, magyarul a ház értékének 100%-át megkaptad hitelre (csak forintalapú hitel esetén)
szerintem már vagy 2 éve nem létezik
utolsó vagyok: abban nem vagyok biztos hogy már nem létezik, de rég hallottam róla
igazából mivel elméletileg lassan megszünik a devizahitelezés, hátránya nincs ... mindenképp csak forintalaput tudsz majd felvenni
Első vagyok. Te tudod, én csak segíteni próbálok.
Nincs 80ezer Ft-nál olcsóbb albérlet a lakóhelyeden?
Miből gondolod, hogy a törlesztőrészlet ennél kevesebből kijön?
Azért javasoltam neked könyvet, mert ott egy hozzáértő válaszol a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!