Kilakoltathatnak oxigén palack használata mellett?
Figyelt kérdés
Oxigén palackot használok, kereset kiesése miatt fizetni nem tudom hiteleimet, elmaradásaimat. 2 nap múlva indul a házam árverése. A kilakoltatási monotórium az érvényes ? Nem lakolhatnak ki április 30 ig ? Még egy kérdésem lenne mivel súlyos 4. stádiumban lévő tüdőbetegségem van , Önkormányzatot kérhetem lakhatás biztosítására? vagy jogosan tesznek ki 3 oxigén palackkal majd az utcára?
Mi köze van az oxigénnek ahhoz, hogy nem fizetted a lakbért????
Jogosan tesznek ki!
2019. jan. 16. 18:12
2/8 A kérdező kommentje:
olvasd el újra. súlyos tüdőbeteg vagyok, dolgozni nem tudok.
2019. jan. 16. 18:53
3/8 anonim válasza:
Sajnos kilakoltathatnak teljesen jogosan, hiszen hitelelmaradásod van. Feltételezem, hogy le vagy százalékolva. Én azt tanácsolom, hogy menj be a lakóhelyedhez lévő önkormányzathoz, és sürgősségi alapon igényelj szükséglakást. Szerintem az állapotodat figyelembe véve segíteni fognak. Lehet egy kis szoba-konyhás lakást tudnak adni, de legalább nem az utcán vagy.
2019. jan. 16. 19:12
4/8 anonim válasza:
Persze, semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz. A hitelt valahogy megkaptad, nem? Vagy akkor nem voltál leszázalékolva? :)
2019. jan. 16. 19:22
5/8 anonim válasza:
Természetesen ki.
2019. jan. 16. 19:25
6/8 anonim válasza:
Áprilisig nem rakhatnak ki, téli moratórium van. Utána viszont igen. Viszont egyáltalán nem biztos, hogy el is tudják adni most a házadat, amióta a becsérték 100%-a a minimálár, eléggé lehaltak a vidéki árverések.
Addig is önkormányzathoz vagy rokonokhoz fordulhatsz segítségért.
2019. jan. 18. 10:49
7/8 xswerdy válasza:
az árverés eleve 2 hónap, amíg lezárul. Utána egy hónapon belül kell fizetnie a vevőnek, aztán a végrehajtó értesít, hogy eladta, és majd az után kell záros határidőn belül költöznöd. Szóval ez már eleve április után lesz esedékes. De az önkormányzatot azért ne akkor kezd el keresni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!