Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Vajon lehetséges így hitelt...

Vajon lehetséges így hitelt kapni?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, ez kb a lehetetlen kategória (fogyasztói hiteleket néztem), de mégis szeretném, ha foglalkoznátok vele érdemben. Tehát...ha van a pénzzé tett összvagyonom, ami 30 millió és szeretnék megvenni egy 70 milliós ingatlant, ahhoz ugye 40 millió hitelre lenne szükségem. Kezdem a lehetetlen faktorral. A nettó havi jövedelmem 210 ezer forint :'(...még ha ki is húzom 30 évre, úgy, hogy minden kamatperiódust figyelembe vetetek a kalkulátorral, akkor is vagy 76% menne a jövedelmemnek a törlesztőre, szóval valszeg nem adnák meg.

Mos jöjjön a lehetséges faktor....

-a 70 millió irányár, tehát valamennyit lehetne alkudnom, így belecsúszhatok abba, hogy megadják.

-az ingatlant esetleg lehetne fedezetként használni (jelzálog)

-az ingatlan egy panzió központi helyen, így év közben hallgatóknak, nyáron pedig turistáknak adnám ki, így a jövedelmem ugye már nem csak 210 ezer lenne, hanem ennek minimum háromszorosa.

A kérdésem magyarán, hogy ilyen kondíciók mellett vajon meg tudnám-e szerezni az ingatlant hitellel vagy maximum úgy, hogy a tulajjal megállapodnánk, hogy adok 50 millát, a maradék 20 kifizetését pedig 2 év alatt vállalom, esetleg addig résztulajdonos marad ?

A válaszokat előre is köszi, elsősorban az érdekel, meg lehet-e csinálni vagy semmiképpen nem lehet megcsinálni, a nem kéne tovább nyújtózni típusú válaszokat vegyük úgy, hogy már megkaptam és tudomásul vettem :)

2018. dec. 25. 07:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha nekem lenne 30 millióm, nem ábrándoznék azon, hogyan verjem magam még nagyobb hitelbe. Fognám és azonnal befektetném. Ha nincs semmilyen vállalkozási hajlamod akkor vegyél KÉT panelt a főváros bármelyik kerületébe, az egyikben ellaksz a másikat kiadod 100.ért.

Most keresel 210-et, +100 az szép pénz. Ahogy írtad egyedül vagy. Ha meg annyira kertesházasdit akarsz játszani a szabadidődben, akkor veszel Bp vonzáskörzetében egy kissebb nyaralót és fújsz a világra! 3-4 milliókért vannak (ennyit kapsz az OTP)nél is személyi hitelt. 40-ezer körül / hó. És tessék. 3 helyen is tulajdonos leszel + új autó stb. Kell ettől jobb élet? Minek adsz ki 4 rohadt falért 70 milliót? (2x15) millából bőségesen! És mondom, ha ez mind nem elég egy közepes összegű személyi hitellel ami 6-7 éves futamidő nem több mint 3-4 max 5 milla havi 50 ezer Ft (de a másik panel ára fedezné is + pici maradna is)

Befektetés, befektetés, befektetés!

2019. máj. 2. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!