Mit tehetnék ebben az esetben?
Nem tudsz intézkedni. Ugyanis meghatalmazást személyesen kell a bankban elintézni, és ott aláírni mindkettőtöknek. Tudom értelmetlen , de csak ezt fogadják el, hogy későbbiekben te tudj intézni mindent. ( tudom, benne voltam, mert jómagam is külföldön élek.
Még valamit. Attól, hogy a testvéred tolószékes lett, bármikor hazatud repülni minden gond nélkül. Persze ha megtudja venni a repülőjegyet. Neki csak annyi "extra" dolga van, hogy repülőjegy vásárláskor jeleznie kell, hogy kerekesszékes. Így drágább nem lesz az utazása, csak másképp lesz a beszállása. ( megfelelő ülés, külön reptéri kerekesszéket kap hacsak nem speciális a sajátja) Kap segítséget, kísérőt stb.
Az lehetetlen, hogy nem veszik fel a TeleCenternél a telefonhívását. Legfeljebb várakozni kell egy kicsit.
Külföldről is hívható telefonszám:
+36 1 335 3355
éjjel-nappal hívható.
Az már más kérdés, hogy milyen ügyeket lehet elintézni a TeleCenterben, és mire van szerződése, de ott biztos tudnak információt adni, hogy mi a teendő.
Ezen az oldalon néhány más elérhetőség van:
például írhat üzentet itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!