Netbankos utalásnál milyen összeg felett kapok igazoló SMS-t, amit meg kell adni az utalás megtörténéséhez?
Erste.
Vagy ez egyéni megadás?
Ritkán utalok így, és úgy rémlik, 2 E volt a határ, de most utaltam 48-at, és simán, SMS nélkül elment.
Ha SMS Hírnökre fizettél elő, akkor alapból 2000Ft, ha csak te nem kéred másként.
Pont most jött egy tájékoztató, hogy 2000 lesz az alsó határ...
"de most utaltam 48-at, és simán, SMS nélkül elment."
Nem lehet, hogy Űrlapos utalás volt?
Mert legalábbis az OTP-nél az elmentett, űrlapos utalásokra nem jön sms az utaláshoz.
Nem tudom, mi az az űrlapos utalás, az Ersténél nincs ilyen néven.
Mondjuk, egyszer régebben már utaltam ennek a címzettnek, és a rendszer által elmentett adatokat használtam. Ez lehetett?
SMS Hírnökről még nem hallottam. Eddig ingyen jött mindig az SMS. Azt nem tudom, hogy sok éve, amikor nyitottam a netbankos fiókot, be lett-e állítva valamilyen opció.
" egyszer régebben már utaltam ennek a címzettnek, és a rendszer által elmentett adatokat használtam. Ez lehetett?"
Igen ez az: ha már utaltál neki, akkor lehet, ezért nem jött sms, az elmentett adatok miatt.
Az OTP-nél ez úgy néz ki, hogy az Űrlap (az adatok az utalásról) mentése kis kockát kell kipipálni és utána bármikor előhívható.
Ha nálatok a rendszer menti, akkor egészen biztosan ezért nem kaptál sms-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!