Hová érdemes tennem a pénzem?
Sziasztok! A helyzet az, hogy úgy alakult az életem, hogy végre van állandó megtakarításom ami havi szinten 50-80 ezer forint. Ezt az összeget 2021 májusig szeretném havonta félre rakni, akkor jár le a lakástakarékom. Mivel otthon befottesuvegben nem szeretnék ennyit tárolni, fel merül a kérdés, hova rakjam. Sima bankszámla? Ott ugye van vezetési díj is. Vagy van olyan hely ahol esetleg kamatozik is? Ehhez a pénzhez egyébként hozzá nyúlni addig nem is fogok.
Köszönöm, aki rá szánta az idejét, és tud segíteni.
Hát, én több céggel kötöttem ilyent kb. 10 évvel ezelőtt (egy ügynökön keresztül). Mostanra mindegyik meg lett szüntetve, mert a legsikeresebb az volt, aminek megmaradt az összeg harmada. De olyan is volt, ahol csak kb. 5 %-ot kaptam vissza. Több milliót veszítettem ezeken a bombabiztos befektetéseken.
Az ügynöknek, akin keresztül kötöttem, vissza kellett fizetni a cég részére a sikerdíjat, mert amikor már kezdtek bedőlni a dolgok, onnantól az emberek többsége nem fizette tovább a díjat, és a szerződés szerint, ha legalább X évig nem fizet a kuncsaft, akkor a sikerdíj visszajár. Az ügynök azóta filléres gondokkal küszködik, egy 20 éves roncsautóval jár.
Egy ügynökösködő volt kolléganő is így járt, amikor már összecsaptak a feje felett a hullámok, a nála lévő újabb kötési díjakkal lelépett, azóta se találja a rendőrség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!