Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 600ezer Ft-ot hogyan érdemes...

600ezer Ft-ot hogyan érdemes félretenni?

Figyelt kérdés
Azt akarom hogy ne veszítsen az értékéből, infláció vagy árfolyamingadozás miatt. Az utobbi időben megrendült a bizalmam a forintban, azon is gondolkoztam hogy esetleg usd vagy euroban tartani. Esetleg állampapíroknak van értelme ilyen kis összegnél? Vagy mi lenne a legoptimálisisabb befektetés?

2018. okt. 13. 14:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Febr. 2 az nem április. Az USD meg nem a többi nagy valuta hanem csak egy a több közül. Kiválasztani a minimumárat meg a maximumárat meg semmi értelme.

2016 dec. 12-én 299 Ft volt az USD 2018. febr. 2-én meg 247 Ft. 18%-ot esett a dollár. Semmi értelme az ilyen kiemelésnek amint látod.

A kamatot meg bukod ha átváltod és nem kamatozik.

2018. okt. 14. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is az állampapírt javasolnám, bár azzal számolj, hogy az értékpapírszámla vezetésének is van költsége, vagy ha a MÁK-nál nyitod, akkor ingyen, van, viszont a be/kiutalás utáni tranzakciós illetéket meg kell fizetned.

De a sima bankbetétnél bármi jobb...

2018. dec. 19. 23:11
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

600 ezer HUF = 2115.44 US$

Annyit nem erdemes felretenni, vegyel egy Giorgio Armani oltonyt belole ( majdnem eleg is ) igaz penzed nem marad de legalabb jobban fogsz kinezni.

2018. dec. 19. 23:28
 14/14 anonim ***** válasza:
24%

Na tessek, adok egy jo tanacsot, le vagyok pontozva.

Akkor itt egy masik jo tanacs : gyujtsel hozza legalabb megegyszer ugyanennyit, fektest be egy Market Indexed GIC-ba ( minimum investment US$ 5000.00 ) a befektetett osszeg garantalt es kis szerencsevel lesz egy 5-6 % return on investment

Igaz hogy addig a kis szurke melegito nadragodban setalsz fel le de lesz valami hasznod

Na most pontozz Jozsikam

2018. dec. 20. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!