600ezer Ft-ot hogyan érdemes félretenni?
Febr. 2 az nem április. Az USD meg nem a többi nagy valuta hanem csak egy a több közül. Kiválasztani a minimumárat meg a maximumárat meg semmi értelme.
2016 dec. 12-én 299 Ft volt az USD 2018. febr. 2-én meg 247 Ft. 18%-ot esett a dollár. Semmi értelme az ilyen kiemelésnek amint látod.
A kamatot meg bukod ha átváltod és nem kamatozik.
Én is az állampapírt javasolnám, bár azzal számolj, hogy az értékpapírszámla vezetésének is van költsége, vagy ha a MÁK-nál nyitod, akkor ingyen, van, viszont a be/kiutalás utáni tranzakciós illetéket meg kell fizetned.
De a sima bankbetétnél bármi jobb...
600 ezer HUF = 2115.44 US$
Annyit nem erdemes felretenni, vegyel egy Giorgio Armani oltonyt belole ( majdnem eleg is ) igaz penzed nem marad de legalabb jobban fogsz kinezni.
Na tessek, adok egy jo tanacsot, le vagyok pontozva.
Akkor itt egy masik jo tanacs : gyujtsel hozza legalabb megegyszer ugyanennyit, fektest be egy Market Indexed GIC-ba ( minimum investment US$ 5000.00 ) a befektetett osszeg garantalt es kis szerencsevel lesz egy 5-6 % return on investment
Igaz hogy addig a kis szurke melegito nadragodban setalsz fel le de lesz valami hasznod
Na most pontozz Jozsikam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!