Mi vár arra aki sokadik felszólítás után nem fizeti a kölcsönét?

Figyelt kérdés

NEM ÉN VAGYOK EBBEN A HELYZETBEN!Szóval sokadik felszólításra sem fizették ki a kölcsönt,az ügy már ügyvédi irodánál van de az illetö nevén nincs se ingatlan sem autó szóval semmi!Bíróság???ott mi lesz??Közmunka???Vagy van ilyen hogy börtön????!!!

Egyik legjobb barátnöm aggódok miatta a lenne 500eftom segítenék de sajna nincs!!!

Köszönöm a segítséget!

2010. jún. 23. 00:38
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
elárverezik a házadat, téged kilakoltatnak, és mehetsz csövezni, mert akármilyen keveset ér a tartozás a házhoz képest, a ház teljes értékét lenyúlják, te egy forintot nem fogsz belőle látni.
2010. jún. 23. 01:12
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Kedves első, nem tudsz olvasni? Nem a kérdező van ilyen helyzetben, és az érintettnek nincs ingatlana.

---

Börtönbe nem kerül, mert a tartozás nem bűncselekmény. Letiltják a jövedelme 50%-át addig, amíg kiegyenlítésre nem kerül a tartozás (kamatokkal). Ha most nincs jövedelme, akkor majd akkor, ha lesz.

2010. jún. 23. 06:58
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha az uzsorásoknak tartozik, akkor ne csodálkozzon, ha egyszercsak megjelenik a kölcsönző négy megbízottja egy sötétablakos Mercivel, összesen nagyobb súlyban mint az autó, és nyomatékosan felhívják a figyelmét, hogy tartozik. Ez akár 8 napon túl gyógyuló sérülést is okozhat testileg, lelkileg nagyobbat is.

A bank ettől humánusabb. Ugyanúgy visz mindent, csak a testi sérülés elmarad többnyire.

2010. jún. 23. 07:22
 4/7 anonim ***** válasza:
a lehető legrosszabb, ha hhomokba dugja a fejét és úgy tesz, mintha nem tudna róla. végrehajtási fázisban is tud részletfizetést kérni, ha látják rajta a szándékot. az 500 e ft-ból, amit lehet most 10 hónap alatt visszafizetne, mire foganatosítható lesz a végrehajtás lesz 1.5-2 millió ft kamattal együtt a tartozás, amit így vagy úgy, de bevasalnak rajta.
2010. jún. 23. 08:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Barátnőm jelenleg GYESEN van a férje még erröl a dologról nem tud ezt még 3évvel ezelött vette fel!:(

Gyeséböl is vonhatják a tartozást??És ha szeptemberben visszamegy dolgozni akkor 50% levehetik a fizetéséből??

Én is valahogy így sejtettem hogy igy lehet!:(

2010. jún. 23. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
A gyesből nem vonhatnak ilyesmit. Viszont ha visszamegy dolgozni, akkor bizony szó nélkül lekapják a fizetése felét mindaddig, míg a hitel kamatostól el nem fogy. Viszont onnantól, hogy késedelembe esett, a legtöbb bank megtöbbszörözi a kamatot. Az egy áldásos eset, ha a fizetése fele lesz annyi, hogy a tőketartozás is csökkenjen, ne csak a kamatokat fizesse.
2010. jún. 23. 12:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy maradi vagyok, de mi lenne, ha a barátnőd szólna a férjének, hogy mi a szitu?
2010. jún. 23. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!