Mi vár arra aki sokadik felszólítás után nem fizeti a kölcsönét?
NEM ÉN VAGYOK EBBEN A HELYZETBEN!Szóval sokadik felszólításra sem fizették ki a kölcsönt,az ügy már ügyvédi irodánál van de az illetö nevén nincs se ingatlan sem autó szóval semmi!Bíróság???ott mi lesz??Közmunka???Vagy van ilyen hogy börtön????!!!
Egyik legjobb barátnöm aggódok miatta a lenne 500eftom segítenék de sajna nincs!!!
Köszönöm a segítséget!
Kedves első, nem tudsz olvasni? Nem a kérdező van ilyen helyzetben, és az érintettnek nincs ingatlana.
---
Börtönbe nem kerül, mert a tartozás nem bűncselekmény. Letiltják a jövedelme 50%-át addig, amíg kiegyenlítésre nem kerül a tartozás (kamatokkal). Ha most nincs jövedelme, akkor majd akkor, ha lesz.
Ha az uzsorásoknak tartozik, akkor ne csodálkozzon, ha egyszercsak megjelenik a kölcsönző négy megbízottja egy sötétablakos Mercivel, összesen nagyobb súlyban mint az autó, és nyomatékosan felhívják a figyelmét, hogy tartozik. Ez akár 8 napon túl gyógyuló sérülést is okozhat testileg, lelkileg nagyobbat is.
A bank ettől humánusabb. Ugyanúgy visz mindent, csak a testi sérülés elmarad többnyire.
Köszönöm a válaszokat!Barátnőm jelenleg GYESEN van a férje még erröl a dologról nem tud ezt még 3évvel ezelött vette fel!:(
Gyeséböl is vonhatják a tartozást??És ha szeptemberben visszamegy dolgozni akkor 50% levehetik a fizetéséből??
Én is valahogy így sejtettem hogy igy lehet!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!