Lehetséges, hogy azért vonták meg a hitelkeretem, mert megszakadt a folyamatos munkabérutalás?
Egyik hónapban főnököm elrontotta az utalást, és véletlenül édesanyám számlájára utalta a pénzt(mivel első havi munkabéremet oda utalták), és így végül ő utalta tovább nekem...
igazából csak egy sms-t kaptam augusztusban, hogy jövő hónapban változni fog a hitelkeretem, de akkor még nem is gondoltam, hogy ugyan miért is...most meg látom, hogy 0 Ft...és erre gyanakszok, hogy így nincs meg a 3 hónap folyamatos munkabérutalás.
na nem mintha egyébként annyira szükség lenne rá, egyszer kellett párezer Ft-ig belenyúlni...de gondoltam megkérdezem itt, hátha valaki meg tud erősíteni.
ha nem, akkor talán értekezek az OTP-vel.
Nekem van olyan ismerősöm, aki munkanélküli volt több évig és mégis megemelték a hitelkártyája keretét 600k-ról 1 millára.
De a legegyszerűbb, ha megkérdezed az OTP-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!