Mit jelent a terhelesi tranzakcio jutaleka? (Erste bank)
Figyelt kérdés
2018. szept. 2. 09:04
1/5 anonim válasza:
Amit levonnak azért, hogy levonják a pénzed.
2/5 anonim válasza:
Ez bennem is felmerült, mert a héten levontak ilyen címmel x összeget és még nem találkoztam vele...
3/5 anonim válasza:
Olyan megbízások után, amik alapján terhelik a számládat, például ha utalsz valahová, annak a díjával terhelnek.
4/5 anonim válasza:
Ez érdekes, mert nekem is ott van a számrészletezőnél (felgyűlt tranzakciós jutalék néven), de még sosem terhelték, csak feltüntették.
5/5 anonim válasza:
Magyarul mikor annak örültem, hogy nem vonnak le pénzt utaláskor, az hamis öröm volt, mert levonják, de nem rögtön, hanem csak hónap végén. Hirtelen azt hittem, nem működik az ingyenes készpénzfelvétel, de az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!