Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van olyan bank, ami 3hónapos...

Van olyan bank, ami 3hónapos munkaviszonyra személyi hitelt ad?

Figyelt kérdés

2018. aug. 18. 09:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

2,5 millióért lakást???

Hát azt tuti nem tudod úgy kiadni, ahogy van, abban az állapotában.

Nem valószínű, hogy szinte semmi dolgozói múlttal, 21 évesen megdob a bank másfél millióval.

2018. aug. 18. 13:17
 12/31 A kérdező kommentje:
ahol lakom 2.5ért elég szépeket lehet venni, lakást
2018. aug. 18. 13:18
 13/31 anonim ***** válasza:
58%
Majd ki is adja 15ezer/hoert a nagy business ember:DDD
2018. aug. 18. 15:53
 14/31 A kérdező kommentje:
Te valami nagyon megposhadt szalagos munkás lehetsz :)
2018. aug. 18. 15:55
 15/31 anonim ***** válasza:

21 évesen, 3 hónap munkaviszonyra egy bank sem fog neked másfél milla hitelt adni, akkor sem, ha 250-et keresel. Folyószámlahitelben gondolkodhatsz maximum a te paramétereiddel.

Azon a településen, ahol 2,5 misiért lehet "szép" lakást kapni, nyilván kiadni is ugyanennyire, vagyis arányosan olcsón lehet. De ha ennyit keresel és spórolsz, nem is kell durván, csak lightosan, akkor is megvan 2 év alatt a lakás, hiszen 100 körüli összeget nem gond félrerakni 250-ből. Én nem tudom elképzelni hol van ennyiért lakás, de az fizikai képtelenség, hogy normális helyen, ahol dolgozni és élni is rendesen lehet vesztegetnek bagóért bármit is. Én nem lakom aztán elit környéken, Dunaújvárosban, a római városrészben, nem ez a település Rózsadombja, rejtett erőforrás is lakik erre dögivel, de még az én lakásom is ér alsó hangon vagy 7,5 millát felújítatlanul, így aztán nehéz elképzelnem, hogy bárhol normális helyen szép lakást vágjanak hozzád 2,5 millióért olyan helyen, ahol nem csak vegetálni lehet és még ki is veszik. Mennyiért? 10 plusz rezsiért? Micsoda befektetés. De ez egy anonim oldal, írd meg mégis merre szeretnéd végrehajtani világmegváltó terveidet, hidd el, nem fogunk csapatosan odaköltözni és elorrozni előled a lehetőséget. P.s. nem vagyok szalagmunkás, mielőtt engem is meggyanúsítasz, nyilván nem is én igazgatom a Vasműt, akkor nem itt élnék a gettóban.

2018. aug. 18. 16:51
 16/31 A kérdező kommentje:

Miskolc mellett 15km 2.5m lakás 2szobás fürdő konyha wc külön, nappalival

havi 30/35k a bérlés

2018. aug. 18. 16:54
 17/31 anonim ***** válasza:
58%
Havi 30-35? Igazi uzletember vagy!:DD
2018. aug. 18. 17:00
 18/31 A kérdező kommentje:

3év alatt az 1 milla, mellette rezsit fizetik, és fenntartják a lakást

de persze annak aki gyárban dolgozik mint pl te, hiába írom :)

2018. aug. 18. 17:19
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok és bár én is azt írtam, nem valószínű, hogy kapna hitelt, de azért nem tudom, miért kell így "nekimenni" a kérdezőnek.

Inkább azt látnátok benne, hogy "vinni akarja valamire", gondolkodik, hogyan juthatna egyről a kettőre.

Kérdező, tegyük fel, hogy kapnál annyi hitelt. Azt tudod-e, hogy akkor még mindig nem értünk a költségek végére, ugyanis az adásvételi szerződés ügyvéddel sem 2 fillér, plusz a megvásárolt ingatlan után 4 % illetéket kell fizetni, ami esetedben (2,5 milliós lakásnál) még plusz 100 ezer ft.

Aztán a másik kérdés, hogy vajon van-e, aki kiveszi? Ha messze van a munkalehetőség, akkor ingázással lehet, többe kerül neki a lakás, mintha pl. Miskolcon bérelne.

Szóval egy csomó mindent számításba kell venni - de azért ne add fel, inkább spórolj.

Na, és még valami: azon a környéken van esély rá, hogy nem a legrendesebb bérlőt fogod kifogni (mondjuk máshol is előfordulhat). szerencsétlen esetben úgy gallyra vágja a lakásodat, hogy nagyobb a bukta rajta, mint amennyit nyersz vele.

2018. aug. 18. 17:40
 20/31 A kérdező kommentje:

Bérlő lenne rá, tisztességes jól fizető család.

Miskolc 10p busszal, közelekedés elég jó.

Az ingatlan utáni költségekkel annyira még nem vagyok tisztában, ezeket lapozgatom most.

Örülök neki, hogy a sok lehordó ember között azért akad 1-2értelmes is :)

2018. aug. 18. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!