Ti mire váltottatok OTP Junior után?
Hamarosan 24 éves leszek, így már nem leszek jogosult OTP Junior számlacsomagra. Nézegettem a lehetőségeket az OTP-n belül, de kíváncsi lennék mások tapasztalataira. Ti melyik csomagra váltottatok? Mire érdemes odafigyelni? Mik a legfontosabb/leghasznosabb funkciók és lehetőségek számotokra, amit figyelembe vettetek fiatal felnőttként?
Én még egy évig nappali tagozatos egyetemista vagyok, diákmunkákból van rendszertelen és alacsony jövedelmem.
Köszönöm a válaszokat!
Miért akarsz az OTP-nél maradni? Csak azért, mert eddig ott voltál nem biztos, hogy nincs jobb ajánlat. Sok bank van a piacon, nézz szét, nem mindenhol ugyanannyiba kerül a számlavezetési díj, az kártyadíj, stb. Pláne ha alacsony a jövedelmed, fontos minden forint amit meg tudsz spórolni. Ha jó bankot és számlacsomagot választasz sokat tudsz spórolni.
Vannak kalkulátorok a neten amikkel össze tudod hasonlítani a különböző bankok ajánlatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!