Németországból mennyi idő mire ideér az elutált pénz?
Figyelt kérdés
Már kezdek aggódni mivel az utalás szerda este 6-7 körül történt németből és azóta még nem érkezett meg.Azt olvastam hogy 1-2 nap szokott lenni de még semmi. Nektek mennyi volt a leghosszabb idő mire a számlátokon volt az összeg? Köszönöm a válaszokat2018. júl. 23. 11:09
11/18 anonim válasza:
#10, sőt, ha este utalta, akkor nyilván elektronikusan, úgy pedig T+1 nap.
6. oldalon találod:
12/18 A kérdező kommentje:
Hát ez érdekes ebben az esetben..A számlámon még semmi sincsen sajnos. Mint kiderült ez nem kártyás utalás volt hanem személyesen a bankból történt a befizetés az én számlámra(euróban). Ebben az esetben nem tudom hogy működik mennyi idő.Valaki tud adni tájékoztatást?
2018. júl. 25. 12:56
13/18 anonim válasza:
Németországban csak azonos bankon belül lehet direkt befizetni, másként nem.
14/18 anonim válasza:
Szerintem minden országban... itthon sem tudsz az OTP-ben befizetni pl. CIB-es számlára... sőt, horvát OTP fiókban sem tudok pénzt felvenni a számlámról, csak ATM-ből.
15/18 A kérdező kommentje:
Én értem amit írtok csak a kérdesem akkor hogy a befizetett pénz hova lett hogy ha sikeres volt a befizetés és kapott róla bizonylatot?
2018. júl. 25. 18:56
16/18 anonim válasza:
A bizonylatot be tudod csatolni, hogy ránézzek? Nem vágtak át?
Párom egyszer hirdetett egy telefont és ott is mindenféle trükkel próbálkozott az ember, pl. küldött egy e-mailt az utalásról, amiről egyből levágtuk, hogy átverés.
17/18 anonim válasza:
Németországból pénteken utaltak pénzt magyarországi k&h bankhoz..kedd van még semmi.Segitene vki h mikor kapom meg az összeget?köszönöm
18/18 anonim válasza:
Nekem a bátyám szokott utalni németországból ügyintézésre stb. Mindig úgy volt/van, hogy pl. szerdán elutalja, akkor az már másanp rajta van mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!