Igaz az hogy haláleseti (90napon belül) biztositásra vonatkozo karigenymegtéritést elutasitja a biztosito?
Lehet értelmetlen kérdést irtam le,de leirom ide is részleteseben
Elhunyt a bátyjám,aki az OTPnél kölcsönt vett fel,biztositást kötött,ám 90napon belül meghalt,igy mivel én vagyok az egyetlen örökös rám maradt ez a hitel..a kérdésem az lenne hogy valoban létezik ilyen? Én Önkormányzatnál dolgozom,mint közmunkás,havi 60.000 forintért,amiböl 30.000ft ot levon Berki és Társai(más ügy miatt) igy kézhez kapok havonta 30.000ot. Van egy lakásom amit örököltem a szüleimtöl(de annak már csak a 25%a az enyém)és a házon jelenleg per folyik,ugy adta el anno a testvérem a házat(osztatlan közös tul) hogy én nem kaptam elövásárlási papirt,(mindegy ez más ügy)..
igazábol a másik kérdésem annyi lenne hogy mivel jelenleg igy állok anyagilag mire számitsak? lassan 60 éves leszek egyébbként.Hétfön látogatok el a Groupamaba .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!