Mi történik, ha nincs a kártyán az hitel törlesztő teljes összege?
Nagyon szűken jön ki a hónapom.
42 ezer a törlesztőm, de csak 30-at tudtam rajta hagyni.
Gondolom leviszi minuszba a bank, annak ellenére is, hogy nincs hitelkeretem.
Inkább amiatt aggódom, hogy nehogy szerződésszegésnek minősüljön, vagy elveszítsem még arra a maradék 3 évre a kedvezményes kamatot, és THM-et.
Hétfőn betelefonálok, csak addig hátha tudtok nekem valami megnyugtató (vagy kevésbé megnyugtató) választ adni.
Előre is köszönöm!
Jövő havi fizumba sok túlóra lesz, legalább 50 ezerrel fogok többet kapni, ebben a hónapban keletkezett egy nem várt kiadásom, és sajnos felújítás miatt jelenleg tartalékom sincs, a fizetésem is nagyon alap volt. Csak ez a hónap ilyen. Utána már tudok félre is rakni, mert jóval több lesz a fizetésem.
A szankciók miatt tartottam csak, de hétfőn mindenképp telefonálok.
UniCreditnél vagyok.
Köszönöm a válaszod.
Nem vonja minuszban és nem is teljesül az utalás.
Késedelmi kamat és következő alkalommal hitel felmondása.
Ha jól értem, akkor egy dobás van a késéssel, és ha még egyszer előfordul, akkor felbontják, és egy összegbe kell visszafizetni?
A plusz költségekkel együtt.
Huhh, ez durva, na akkor meg kell oldjam. Nem fog 12 ezer forinton múlni.
Köszönöm a válaszokat!
Nem utalnak részösszeget!
Egy utalás akkor teljesül, ha megvan a számlán az utalásnak megfelelő teljes összeg!
Köszönöm mindenkinek a választ.
Annyi történt, hogy levitte mínuszba 12 ezerrel, így ugye amint pénz érkezik rá, kinullázódik a számla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!