Létezik olyan hitel amit fel lehet venni 18. betöltött életévtől és nem kell előtte 3 hónap munkaviszony?
Azért nem találtál ilyen lehetőséget, mert NINCS.
A bankok sem hülyék, hogy a semmire adjanak pénzt.
De ki foglak ábrándítani, mert 3 hónap munkaviszony után sem fognak 1 milliót adni 18 évesen.
Persze, létezik ilyen: ha van egy lakásod/házad úgy minimum 5 millió ft értékben, akkor szívesen adnak jelzálog hitelt 8max, ha nem tudod fizetni, megy a lakás is.
Amúgy, ha szerinted nem olyan nagy összeg 1 millió ft, akkor miért nem tudod előteremteni? Azt ugye tudod, hogy a havi minimálbér 91 ezer ft? Nos ennek a 12 szeresét kérnéd kölcsön, azaz 1 évi fizetést.
És még valami: általában a legtöbb munkahelyen 3 hónap próbaidő van, ami alatt mindkét fél indoklás nélkül felmondhat egyik napról a másikra.
Tegyük fel, hogy kapnál 1 milliót, meglenne a kocsi (amúgy nem értem, olcsóbb miért nem jó?), és egyszercsak:
1.- a munkáltató rájönne, hogy mégsem ilyen munkaerőt akart, nem jól végzed a munkát, stb.
2. Te jönnél rá, hogy mégsem tetszik a dolog
Utána mégis miből fizetnéd a törlesztő részleteket?
De hogy valami "megoldást" is kínáljak:
ha van egy lakásod/házad úgy minimum 5 millió ft értékben, akkor szívesen adnak jelzálog hitelt - bár szerintem a banknak akkor is kell a munkaviszony.
Csak ha magánszemély ad kölcsön, akkor úgy fog kölcsön adni, hogy írat egy szerződést, hogy ha nem tudod visszafizetni a kölcsönt, akkor megy a lakás is.
Egy 18 milliós lakás van a nevemen, a kocsira meg igazából azért szükséges ez az összeg mert....
1, ugye a kocsi
2, a jogosítvány SOS-ben
3, kezdetben az üzemanyag
4, átírás, kötelező szerviz és kis tartalék a felmerülő problémákra
visszatérve a témára, gondoltam hogy nem a két szép szememre fognak adni hitelt.
nem mellesleg szeptembertől kezdem az egyetemet ami tanulmányi és sportösztöndíjjal fog járni, valamint ha beindult ez a program amire most próbálok kölcsönt keresni akkor még hamarabb is visszatudnám fizetni mint a törlesztés vége.
Ja és sajnos igen, nagyon alacsony a minimálbér itthon, viszont nettó 350-400 között lenne a fizetésem kezdetben. szóval nem lenne egy nagy dolog már a későbbiekben, csak sajnos a kiindulás a nehéz
"Igen, muszáj lenne mert a munka amit nyáron csinálni fogok"
"Most kezdek majd dolgozni,"
NINCS jogosítványod? Hát, az azért némileg megnehezíti a dolgot. Még ha van is olyan, hogy sürgősségi jogosítvány, akkor is bizonyos óraszámot le kell vezetned - szóval min. 1 hónap. (3-as vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!