Paypalnel mivel jár a bankszámlát és mivel a kártyát rendelni?
Nem igazán értem a kérdést.
Első lépésben regisztrálj egy fiókot. Mivel nincs két egyforma emailcím, így az emailcímed lesz a PayPal "számlaszámod", a fiókod azonosítója. Én erre a célra egy új gmai.com-os emailcímet használtam.
Utána kétféle módon tudod használni.
1, hozzárendeled a bankkártyádat, és amikor PP-al fizetsz, automatikusan leemeli a számládról a pénzt.
2, feltöltöd a folyószámládról a PP számládat, és az egyenleged erejéig használod fizetésre.
PP kártyát nem fogsz kapni, ez csak egy virtuális pénztárca, és csak interneten tudsz vele fizetni.
Az első válaszoló jól értette akkor.
A bankkártya hozzárendelése a paypal-os fizetéshez kell. Hogy érted, hogy mivel jár? Ez azzal jár, hogy nem kell minden egyes oldalon megadnod a bankkártyád adatait, hanem te fizetsz a PayPal-al, ők pedig leemelik a számládról az összeget.
A bankszámlát akkor érdemes hozzárendelni, ha kapsz pénzt a PP számládra, és szeretnéd a bankszámládra átvinni. Ez a lehetőség nem régóta van, sokáig csak levásárolni, vagy másik pp számlára átküldeni lehetett, de készpénzzé nem lehetett tenni.
"Ez a lehetőség nem régóta van, sokáig csak levásárolni, vagy másik pp számlára átküldeni lehetett, de készpénzzé nem lehetett tenni."
Legalább tíz éve használom, mindig le lehetett hívni bankszámlára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!