Szerintek melyik a legjobb bank idehaza és miért? Ki melyik bankban csalódott és miért?
BP bankban csalódtam, évekig küldözgették a leveleket, hogy igényeljek hitelkártyát és amikor kellett volna nem adtak pedig semmilyen hitelem nem volt és évek óta folyamatosan jött az átlagosnál magasabb bér a számlámra.
Rögtön átmentem az Unicredithez, érdekes módon ott egy új embernek azonnal adtak hitelkártyát.
5 év alatt egyszer se mondták nekem.
Deviza készpénz :D az micsoda? Fogalom nélkül vagy és kitalációkat írsz.
Kérdező:
Milyen szolgáltatást kívánsz igénybevenni?
Egyáltalán lakossági vagy céges ügyfélként?
Mert nagyon, de nagyon más lehet a jó x szolgáltatás esetén mint y esetén.
És még egy sima lakossági folyószámla is ami neked kedvező, az én használati szokásaim mellett lehet, hogy drága lenne és fordítva.
Akkor érdemes lenne megnézni, bankracio.hu vagy bankmonitor.hu oldalakon hogy a te szokásaid szerint (sok átutalás) és a te jövedelmed mellett melyik a legolcsóbb bankszámla.
Arra figyelj hogy amiket kiad, az első pár ajánlat mindig promoció.
Miután megnézted a legjobb párat, nézd meg a bank honlapján a részletes hirdetményt, hiszen az a hivatalos.
Folyószámlahitelt esetleg szeretnél-e? Mert az rendesen átalakítja a költségeket, hogy melyik bank(számla) mennyire éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!