Melyik a legjobb bankszámla?
Figyelt kérdés
18 éves diák vagyok, mindenképp dombornyomott bankkártyát szeretnék. A diákszámlák közt nem találtam dombornyomott kártyást, létezik? Normál felnőtt számlák közül melyik a legelőnyösebb?2017. nov. 6. 23:03
1/3 Sandol válasza:
Szia!
Általában diákszámlákhoz nimcs, de nem tudom pontosan. Azt megkérdezhetem, hogy miért szeretnél dombornyomottat?
Manapság már a legtöbb felület (még a paypal is) elfogadja a sima Maesteo-t és VISA Electronic kártyát.
2/3 anonim válasza:
A legolcsóbb diákszámlát az OTP kínálja. De az Erstét és a K&H-t is elég jónak olvastam diákszámla fronton.
Először azt nézd meg, hogy melyik bank milyen diákszámlát kínál, aztán hogy ahhoz tudsz-e igényelni dombornyomott kártyát.
Egyébként erre ma már nem nagyon van szükség.
Az elektronikus Visa vagy Mastercard is megteszi szinte mindenhol. Maestro tényleg nem mindenütt elfogadott.
3/3 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból: miért kell neked mindenképpen a dombornyomott? Mi az, amit a vésett kártyával nem tudsz megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!