Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Aktív BAR-listás kaphat...

Aktív BAR-listás kaphat hitelt valamelyi banknál?

Figyelt kérdés
Válás után adósságom maradt, felmondták a jelzáloghitelünket, nem tudom kifizetni csak egy újabb hitelből. Egyedül nevelem a gyerekeimet.
2008. okt. 30. 14:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
szia írtad hogy írjak privit, de nem tudok. Esetleg írhatnál te a címem: borone@freemail.hu
2008. nov. 27. 08:53
 22/27 anonim ***** válasza:

Még mindig nincs megoldás, amit a fentiekben írtam, azt nem mertem igénybe venni. Mi lesz most?

Nálad mi a helyzet? Ha van valami, kérlek értesíts!

2008. nov. 27. 20:14
 23/27 A kérdező kommentje:
Írtam emailt.
2008. nov. 28. 00:22
 24/27 anonim ***** válasza:
Szia! Megoldódott már a helyzeted? Nálam rosszabb lett a helyzet. Felmondták a hitelt, kaptam egy közjegyzői okiratot erről. Nem lehet, hogy nincs kiút??! Nálad mi a helyzet??
2009. febr. 21. 20:21
 25/27 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem tudtam sehonnan felvenni hitelt.

Januártól havi 107 ezer ft-os részletet kell fizetnem 2 évig a követeléskezelőnek. Már az első részlet komoly fennakadást okozott.

Teljesen kész vagyok, folyamatosan jár az agyam, hogy mit lehetne tenni.

2009. febr. 22. 08:23
 26/27 anonim válasza:

Sziasztok!

Ugyanebben a cipőben járunk mi is.Valahol halottam hogy van olyan bank ami ad egyszer a slágeren vagy a Danubiuson volt róla szó de nem tudom kideríteni talán valaki hallott róla?!HA igen kérem szóljon!

2009. márc. 23. 10:57
 27/27 A kérdező kommentje:

Melyik lehet?

Eddig mindegyik elutasított.

2009. márc. 24. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!