Aktív BAR-listás kaphat hitelt valamelyi banknál?
Nálam sem. Kaptam levelet a követeléskezelő cégtől, ahova a felmondott jelzáloghitelek kerülnek, a felvett hitel 20%-át kell befizetni 8 napon belül kamatmentesen, utána 4 hónap áll a rendelkezésemre, hogy a 20%-ot összekaparjam. Ha ezt befizettem csak akkor adnak részletet a maradék 80%-ra és annak a maximum futamideje 24 hónap.
Te, hol tartasz?
Ja, és ha nem tudom befizetni 8 napon belül, megy rá a napi jegybanki kamat, ez nálam 872 ft./nap.
Hát elég szomorú, hogy emberek ide jutnak. Beleértve engem is. Nekem ez az első hónapom, hogy nem tudok fizetni. Lakáshitelt be tudtam, de apróbb hiteleket nem. És félek. Ha nem találok nagyon gyorsan megoldást, katasztrófa lesz. Nincs hová mennünk a 2 gyerekkel.
Mi lenne, ha összefogást indítanánk itt neten, és minél több hasonló helyzetű embert beszerveznénk, és írnánk a minisztériumnak? Biztos el sem olvasnák. Pedig hogy mondják mindenhol, hogy szüljünk minél több gyereket, de az, hogy segítsenek, ha bajba kerülünk, azt már nem.
Bocsi, egy kicsit jó panaszkodni valakinek, nincs kinek elmondanom.
Ha megoldást találtok, engem is érdekelne. Köszi
Most olvasom a válaszodat. Nagyon szomorú és kilátástalan ez az egész. Nálam sincs még semmi kiút...
Egyszerűen ezzel a problémával kelek, ezzel fekszem. Állandóan csak ezen pörög az agyam....
Ha kitaláltam valamit írok, de Ti is írjatok, akár privibe is.
amit a második válaszoló írt a credithillt, Te mernéd? mondjuk szerintem ők sem adnak.
Férjnél vagy?
Megoldható a dolog, de persze nem egyszerű.
Keressük egymást ha még aktális a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!