Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha felveszek 10 millio banki...

Ha felveszek 10 millio banki hitelt egy adott bankban és lelépek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Lelépek tegyük fel dél amerikába vagy austráliába és van felsőfokom angolból meg építészmérnök szakom akkor megtalálhatnak? (ezeket azért írtam igen hogy nem indulnék semmiképpen nulláról)
2018. máj. 12. 22:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Álmodik a nyomor...

Hát ezzel a kérdéssel nagyon nagy bajok vannak:

1. ha van felsőfokú angolod meg építészmérnöki végzettséged, akkor nem lehetsz ennyire tájékozatlan

2. ha mégis, akkor az oktatási rendszerrel vannak nagyon nagy bajok.

3.- ha a fent vázoltak közül egyik sem áll meg, akkor meg enyhén szólva is hazudsz a jelenlegi végzettségedről.

Már csak annyit kérdezek: mégis milyen fedezetet tudnál nyújtani a banknak a 10 millió ellentételezéséért? Van házad, 100 milliókat érő vállalkozásod vagy havi 1 milliós fizetésed (bár lehet, még az is kevés lenne), stb?

2018. máj. 13. 07:27
 12/15 A kérdező kommentje:

Na jó az igazság az hogy, tegnap enyhén szólva be voltam szakadva, mármint nem azé mert egy ilyen élet stílust élek hanem, letettem az első vizsgám sikeresen és haverokkal elterveztük hogy minden vizsga után este be tépünk. (Természetesen tudom hogy amiket írtam az nagyon abszurd dolog, de ha már le írtam, belekezdtem akkor kikerekítem valóságos tényekkel! PERSZE A VALÓSÁGBA EZ NEM FOG MEGTÖRTÉNNI :D, és remélem nem fog hasonlóra se késztetni !) Na így erről ennyit. A végzettségeimről pedig, az angol tudásom papíron B2 szinten van, de érzem hogy C1 szintet is megtudnám ütni na majd ősszel neki próbálkozok. Építészmérnök állítás na nem teljesen valós az csak még ha minden jól megy nyáron.

Az utolsó hozzá szólónak!

Teljesen jogos dolgokat írtál, na de az általad vázolt pontokra, már megkaptad a válaszaid. Értelem szerűen nincsenek millios vállalkozásaim sőt semmilyenek max a jövőbe. Még sose vettem fel hitelt , max tartoztam a kis ABC-be , és nem is szeretnék hitelt felvenni , de ha mégis felvennék bármilyen váratlan dologból kifolyóan , ami remélem sose fog megtörténni, ha még is, jelenlegi vagyonom fedezetre vidéken két szülői ház egyikhez jó nagy telek lenne. Meg egy 2012-es, 130 000 km-t futott gépem.

2018. máj. 13. 12:54
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

Szóval most érettségiztél, még azt sem tudod, hogy a szóbeli sikerül-e, de már

"és van felsőfokom angolból meg építészmérnök szakom"

Szóval akkor a 3.-as pontban volt igazam, amit erősen sejtettem.

"akkor meg enyhén szólva is hazudsz a jelenlegi végzettségedről. "

Nem szoktam ilyen kemény szavakat használni, de most megtettem és okkal: nem szeretem, ha valaki többnek mutatja magát, mint amennyi - azt főleg nem szeretem, ha nem mond igazat.

És még az sem érdekel, hogy bár igazam van, mégis 29 5-ra lehúztak - ennyit megért, hogy szembesítselek önmagaddal :-)

2018. máj. 13. 13:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Ja, és a fedezet:

a 2 vidéki szülői ház fedezetnek egyáltalán nem biztos, hogy elég lenne (attól függ, hol van, milyen állapotban, stb).

A 130 ezer km-t futott "gépet" meg egyáltalán nem fogadják el fedezetnek, főleg nem 10 millióhoz.

2018. máj. 13. 13:19
 15/15 A kérdező kommentje:
Most nincs kedvem még tobbább magyarázkodni, le írtam ami rátok tartozott ennyi ez egy fas*szág kérdés volt részemről, olyan állitásokkal amik nem valósak még. És le lépésrésze nem is remélhetőleg sose valós. De le is írtam hogy milyen okból születet meg a kérdés és milyen okból abszurd szóval én le teszek erről a kérdésről és megpróbálhassátok ti is.
2018. máj. 13. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!