Ha felveszek 10 millio banki hitelt egy adott bankban és lelépek? Többi lent!
Figyelt kérdés
Lelépek tegyük fel dél amerikába vagy austráliába és van felsőfokom angolból meg építészmérnök szakom akkor megtalálhatnak? (ezeket azért írtam igen hogy nem indulnék semmiképpen nulláról)2018. máj. 12. 22:37
1/15 anonim válasza:
Az elmélet csak ott hibádzik, hogy 10
2/15 anonim válasza:
* hogy 10 misi hitelt fedezet nélkül nem fogsz kapni.
3/15 anonim válasza:
Öregem, feltaláltad a spanyol viaszt! Még soha senki nem gondolt erre, de te megoldottad.
4/15 anonim válasza:
Max olyan 3 millát adnak. Azért nem éri meg ge cizni, míg élsz keresni fognak.
5/15 anonim válasza:
A számládról attól még nyugodtan levonják a hitelt.
6/15 anonim válasza:
90 százalék, hogy nem fognak keresni, ha van felsőfokod angolból, ha pedig építész is vagy, akkor 99%, hogy nem találnak meg. Akinek felsőfokja van angolból, és magyarul is "austrália"-nak írja Ausztráiát, azt nem is fogják keresni, szóval szerintem inább 20 millát vegyél fel, ahogy kell, nem lesz gond
8/15 anonim válasza:
bogárka! te úgy vagy építész felsőfokú angollal, ahogy én néger úrhajós...
9/15 anonim válasza:
igen, ez így működik, ahogy írod: besétálsz, a kezedbe nyomnak 10-20 millát, veszel egy aranyszínű VW passzátot vagy egy ajudit, meg fukszot a nyakadba, oszt mikó megunod, lelépel australiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!