Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Diákként hol célszerű számlát...

Diákként hol célszerű számlát nyitni?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, diákszámláknál úgy tudom sem az otp, sem az erste, sem a budapest bank nem számít fel szállítási költséget. Alapvetően néha internetes vásárlásra használnám, illetve mivel távolabbra megyek egyetemre mindenképp jól jönne, egyszerűbb mint mindig készpénzzel futkozni. Tapasztalatok alapján hol éri meg legjobban bankolni? Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2018. máj. 11. 10:28
 1/4 Saku14 ***** válasza:

Nekem az otp nal van junior szamlam , igen ingyenesen nyitottam , amig tanulok addig hasznalhato szoval nem 18 eves korig.

Nekem van rajta paypal lehetoseg te is ezt kerd , aztan regisztarlj a paypal ra mar magyarul is elerheto :)

A netbank opcio is van hozza a kartyahoz ami viszont fizetos . Levon olyan 200 ft ot kb 1honapba , mert ezen megtudod tekeinteni a szamla mozgasokat . Nekem van ilyen rajta de inkabb szamlakivonatot kerj ez helyet, amit kikuldenek a postara onnan pedig hozzad

Nekem volt ez a netbank es a kartyamon sokaig nem volt penz , ettol ugyanugy levonta a netbank mg akkor is ha nem neztem meg

Igy lett a kartyamon tartozas , ezt is ugy tudtam meg h bementem az otp be mert benyelte a kartyamat , szoval bekell fizetnem majd a tartozast 2000 ft meg egy kicsivel tobbet asszem 2100 , aztan nem tom h de visszatudjak adni a kartyamat .

2018. máj. 11. 10:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Az előző válasz jó nagy halandzsa lett.

Kérdező, elmúltál már 18 éves? Mert az OTP legalábbis amikor még diákszámlám volt akkor 18 év alatt illetve felett más-más junior kínált.

Az OTP és az Erste a két legolcsóbb, sőt talán ezeknél igazán értékelhető a diákszámla kínálat.

Budapest Bank régen nagyon jó volt, de utána csúnyán megdrágult, mint ahogy nagyon sok más bank is brutál módon megdrágította vagy ki is vezette a kínálatából a diákszámlákat.

Talán a Sberbank még ami viszonylag kedvező, de azt nem ismerem.

Legjobb lenne ha te megnéznéd a bankok honlapját, beleértve a hirdetményt is ami minden költséget tartalmaz.

Szerintem kezd az Erstevel és az OTP-vel!

2018. máj. 11. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Erste vs otp: az erstenél a kártya fizetős, az otpnél a netbank rendes használata. Kb ugyan ott vagy mindkettővel. Az otp MasterCard kártyát ad, az erste nem.
2018. máj. 11. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Az OTP-ben fizethetsz a netbankért évente min. 1800 Ft.

Az Erste-ben ingyenes a netbank, de évente kb. 2000 Ft-ért kapsz olyan bankkkártyát amit sok helyen el se fogadnak (Maestro), a normális kártya többe kerül.

A Gránit Banknál ingyenes a netbank, de kártyadíj itt is van évente 1390 Ft, de olyan kártya amit mindenhol elfogadnak.

2018. máj. 11. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!