Diákként hol célszerű számlát nyitni?
Nekem az otp nal van junior szamlam , igen ingyenesen nyitottam , amig tanulok addig hasznalhato szoval nem 18 eves korig.
Nekem van rajta paypal lehetoseg te is ezt kerd , aztan regisztarlj a paypal ra mar magyarul is elerheto :)
A netbank opcio is van hozza a kartyahoz ami viszont fizetos . Levon olyan 200 ft ot kb 1honapba , mert ezen megtudod tekeinteni a szamla mozgasokat . Nekem van ilyen rajta de inkabb szamlakivonatot kerj ez helyet, amit kikuldenek a postara onnan pedig hozzad
Nekem volt ez a netbank es a kartyamon sokaig nem volt penz , ettol ugyanugy levonta a netbank mg akkor is ha nem neztem meg
Igy lett a kartyamon tartozas , ezt is ugy tudtam meg h bementem az otp be mert benyelte a kartyamat , szoval bekell fizetnem majd a tartozast 2000 ft meg egy kicsivel tobbet asszem 2100 , aztan nem tom h de visszatudjak adni a kartyamat .
Az előző válasz jó nagy halandzsa lett.
Kérdező, elmúltál már 18 éves? Mert az OTP legalábbis amikor még diákszámlám volt akkor 18 év alatt illetve felett más-más junior kínált.
Az OTP és az Erste a két legolcsóbb, sőt talán ezeknél igazán értékelhető a diákszámla kínálat.
Budapest Bank régen nagyon jó volt, de utána csúnyán megdrágult, mint ahogy nagyon sok más bank is brutál módon megdrágította vagy ki is vezette a kínálatából a diákszámlákat.
Talán a Sberbank még ami viszonylag kedvező, de azt nem ismerem.
Legjobb lenne ha te megnéznéd a bankok honlapját, beleértve a hirdetményt is ami minden költséget tartalmaz.
Szerintem kezd az Erstevel és az OTP-vel!
Az OTP-ben fizethetsz a netbankért évente min. 1800 Ft.
Az Erste-ben ingyenes a netbank, de évente kb. 2000 Ft-ért kapsz olyan bankkkártyát amit sok helyen el se fogadnak (Maestro), a normális kártya többe kerül.
A Gránit Banknál ingyenes a netbank, de kártyadíj itt is van évente 1390 Ft, de olyan kártya amit mindenhol elfogadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!