Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Esti tagozatos diákként hol...

Esti tagozatos diákként hol célszerű leginkább munkát keresnem?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és anyukámmal arra jutottunk hogy el kell mennem dolgozni viszont esti tagozatos diákként diákmunkát nem adnak, viszont ilyen fiatalon részmunkaidős munkát nem igazán találok.

(Azért részmunkaidő mert közben mindenképpen szeretnék járni heti rendszereséggelkorrepetálásokra hogy jól sikerüljön az érettségi.)

2017. jan. 23. 11:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Főleg a pénztáras munkáka szoktak ilyenek lenni, ha félállásban vagy akkor csak 4-6 órát mész déleőtt vagy délután és a nap többi része szabad. Nyitvatartás szerint meg lehet jól úszni, én eurós boltban voltam fixen délelőtt 8-13 között, de lehet műszakba raknak és egyik héten déleőtt aztán délután. Ehhez azért még lehet korrepetálást igazítani.
2017. jan. 23. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!