Hol tudok utánanézni a levelező tagozatos okj-s képzéseknek? Leginkább Budapesten lévő intézmények érdekelnének.
Sziasztok!
Egy régebbi kérdést találtam, ahol az volt a kérdés, hogy léteznek-e ilyeneket. Többen írták, hogy rengeteg ilyen ingyenes, levelezős képzés van, de én eddig egyet sem találtam:(.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna ebben segíteni:)!
Például oklevel.hu
Az Atalanta elég jó.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Már elvégeztem 2 félévet levelezőn a zmnen, pénzügy számviteli szakon, viszont szeretném igénybe venni az ingyenes okj-s képzést. Júliusban betöltöttem a 21. életévemet. Valamelyik kérdésnél azt olvastam, hogy csak akkor ingyenes, ha az ember nappalin végzi az okj-s képzést. Ez igaz? Nappalin nem tudnám csinálni, mert most várom az első babánkat, aki januárban fog megszületni, tehát nem tudnám (nem is akarnám!) másra hagyni suli idejére. Meg hát szeretném folytatni a zmnest is.
Tud valaki segíteni? Már teljesen összezavarodtam a sokféle választól:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!