Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol tudok utánanézni a levelez...

Hol tudok utánanézni a levelező tagozatos okj-s képzéseknek? Leginkább Budapesten lévő intézmények érdekelnének.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy régebbi kérdést találtam, ahol az volt a kérdés, hogy léteznek-e ilyeneket. Többen írták, hogy rengeteg ilyen ingyenes, levelezős képzés van, de én eddig egyet sem találtam:(.

Nagyon megköszönném, ha valaki tudna ebben segíteni:)!

2009. aug. 12. 14:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Például oklevel.hu

Az Atalanta elég jó.

2009. aug. 12. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:
felvi.hu
2009. aug. 13. 00:09
 3/6 anonim ***** válasza:
A felvi.hu szerintem csak akkor jó, ha a szakképzést egyetemen/főiskolán szeretnéd végezni. DE ha még szeretnél egyetemre/főiskolára járni utána, akkor nem igazán ajánlom, mert államilag finanszírozott képzésen csak 12 évig tanulhatsz, utána fizetni kell. Ebből a 12 félévből elvesz 4-et a szakképzés. Szóval szerintem csak akkor, ha egyetemre nem akarsz járni, esetleg megelégszel majd az alapképzéssel, vagy sok a pénzed.
2009. aug. 13. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Elnézést, természetesen nem 12 év, hanem 12 félév.
2009. aug. 13. 10:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Már elvégeztem 2 félévet levelezőn a zmnen, pénzügy számviteli szakon, viszont szeretném igénybe venni az ingyenes okj-s képzést. Júliusban betöltöttem a 21. életévemet. Valamelyik kérdésnél azt olvastam, hogy csak akkor ingyenes, ha az ember nappalin végzi az okj-s képzést. Ez igaz? Nappalin nem tudnám csinálni, mert most várom az első babánkat, aki januárban fog megszületni, tehát nem tudnám (nem is akarnám!) másra hagyni suli idejére. Meg hát szeretném folytatni a zmnest is.

Tud valaki segíteni? Már teljesen összezavarodtam a sokféle választól:(

2009. aug. 13. 15:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy levelezőn nem ingyenes. Egyébként nappalin is csak akkor, ha még nem vagy 22 éves, vagy nincs okj-vizsgád. Ha van, akkor sehol sem ingyenes.
2009. aug. 13. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!