Melyik olcsóbb a rezsi befizetésére az utalás a csekkes? Milyen módok vannak még?
3-as vagyok, nincs semmilyen költsége a kártyás fizetésnek, legnagyobb előnye, hogy AZONNALI, egyetlen problémát az jelentheti, ha nincs a szolgáltató oldalán kártyás befizetési lehetőség (pl. azt hiszem, a Vízműveknél még nincs) De kábeltévét, telefonszámlát, villany, gáz, mindent így fizetek.
Én azért szeretem, azért tartom jobbnak, mert a csoportos beszedésnél ugyan leveszik a terhet az ember válláról, hogy mikor kell fizetni - de ott nem én irányítom a dolgokat, hogy mikor mit akarok kifizetni.
pl. a múltkor kijött egy 25 ezres gázszámla (végelszámolás), azt csoportos beszedéssel levonták volna, oszt kajapénz nem marad, rághatom a küszöböt :D - így meg nem fizettem, egyik felét eltettem (13 ezret) és a következő hónapban fizettem ki egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!