A Provident mennyi összeget hagyna jóvá nekem ha fals a bejelentésem?
A Provident honlapján lehetőség van arra, hogy visszahívást kérj - akkor felteheted nekik a kérdésedet.
Mi innen nem tudjuk, nem látjuk, hogy van-e áruhiteled, részletre vásárolt telefonod, fizetsz-e lakásrezsit vagy szüleidnél laksz, stb.
Mondjuk nem igazán értem, hogy ha nettó 200 ezret keresel, akkor miért nem spórolsz inkább - miért akarsz hitelt felvenni?
"Jó ötlet volt a Provident":
De amúgy tényleg, magyarázza már el nekem valaki, hogy miért a Providenttől vesztek fel hitelt uzsorakamatra, miért nem akkor már valami banktól?
4-es, leírtam, hogy :
"Mi innen nem tudjuk, nem látjuk, hogy van-e áruhiteled, részletre vásárolt telefonod, fizetsz-e lakásrezsit vagy szüleidnél laksz, stb. "
Tehát leírtam, hogy nem ismerjük az életkörülményeit, hiteleit. DE!
Azt írod:
"200ezerből nem feltétlenül lehet spórolni, ha mondjuk egyedül tartasz fent egy albérletet, pláne nagyvárosban. Budapesten meg egyenesen lehetetlen."
Oké, menjünk a Te logikád szerint: ha nem tud 200 ezerből megspórolni semmit, akkor hogyan, miből fogja visszafizetni a személyi kölcsönt? - ami ugye még több, mint amennyit fel akar venni (csak példa: 200 ezerre mondjuk 240 ezret kell visszafizetni)
Ja, és nyilván "elkerülte a figyelmedet", hogy az első mondatommal megoldást is kínáltam a kérdezőnek: ellentétben Veled, aki csak belém kötött, illetve a többiekkel, akik mindent írtak csak a kérdező nincs vele előrébb.
Szóval úgy gondolom, egyedül én voltam az, aki megpróbált segíteni a kérdezőnek - erre engem húznak le - nem baj, már megszoktam a gyakori béka alatti színvonalát. Majd csak leszokok a segítésről is, csináljátok csak!!
6-os: Az első hozzászólásod első fele az oké, de mit kötözködsz, hogy "Mondjuk nem igazán értem, hogy ha nettó 200 ezret keresel, akkor miért nem spórolsz inkább - miért akarsz hitelt felvenni?"
Annyira utálom az ilyen tudálékos embereket. Én is sok kérdést kiírok és mindig jön 1-2 ilyen mint Te, akinek muszáj valami megjegyzést fűzni a dologhoz.
Azt meg Te honnan veszed, hogy kéne egyáltalán hitelt felvennie szerintem? Én pont, hogy ellene vagyok.
Úgyhogy veregesd meg a vállad tényleg, tök nagy segítség voltál mindenkinek. (igen, tudom, én is)
No, hát a kérdező leírta, hogy tényleg albérletben él és 42 ezerből jár be dolgozni vonattal.
Csakhogy akkor nem az a megoldás, hogy vesz egy autót - szerintem - hanem először is megpróbálja a munkáltatóját rábírni arra, hogy fizessen költségtérítést az utazásra.
Ha nem megy, akkor jöhetne szóba a kocsi, de! igaz, hogy nagy nehezen összespórolt 100 ezret az autóra, meg 250 ezret fel akar venni, de egy kocsinak van átírási költsége, kötelező felelősségbiztosítás, stb. - ráadásul, egy olcsóbb autón hamar előkerül 1-2 hiba - az is viszi a pénzt a kölcsön törlesztés mellett.
Kérdező, mi itt úgysem fogjuk tudni megadni neked a választ - keresd fel a Provident honlapját és kérj visszahívást, majd ők megmondják, kaphatsz-e?
(1-es, a "tudálékos" :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!