Hitel problema?
Aput 13 ev utan megtalaltak a providentol
Mivel nem tud dolgozni se bejelentet lakcime sincs mert elvesztetuk a lakast anno.
Mit lehet csinalni ?
Mivel 63 eves es beteg dolgozni nem tud.
Valami tanacs?
Trollok kimeljenek es rossz akarok.
Szia,
én nem értem mi a kérdés.
Mivel mit lehet csinálni? hogy érted, hogy megtalálták?
Vett fel hitelt anno és behajtók jöttek, vagy most szeretne felvenni? nem értem :) köszi
Bocsi csak utkozben irtam.
Szoval 13eve felvett hitelt
Rendesen fizettek amig nem vesztetuk el anno a lakasunk utana mar dolgozni nem tudott es most meg a bankszamlajara kapott penzt es letiltottak es az van hogy nyilvan be akarjak hajtani de o mar oreg es beteg. Probalt dolgozni de nem ment neki egeszsegugyi problemak miatt.
Milyen lehetosegek vannak ilyen helyzetben?
Ja már értem (első vagyok).
Hát sajnos van egy ilyen szabály, hogy a jövedelem 33%-át tiltják nem fizetés esetén, ha nincs mögötte fedezet. Mivel providentes, gondolom a ház nem lett bevonva.
A jövedelmet sajnos fogják tiltani, nem tudtok mit tenni. :( Bár az nekem nem derült ki, hogy most akkor van nyugdíja?
Rendben meg mondom neki.
Letiltottak ugye a bank szamlajat ket hetig jart be a bankba meg a providenthez.
Igazabol en sem tudok sokat csak amit irtam.
Nyilvan fizetni kellett volna csak mibol ha nem tudott dolgozni..
Mondtam neki h probaljon meg dolgozni.
De nem megy neki.
Meg mondtam hogy menyjen el egy ugyvedhez.
Hetfore kell visszamennie meg egyezni a reszlet fizetesrol... csak erdekee hogy mibol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!