Üdv! Ha hiteleim buta módon nem fizettem pár éve és behajtás van a nevemen, akkor ha megváltozott munkaképességű illetve rokkant lettem 1 éve ( toloszék ) egy átalakított autót ha a nevemre iratnék, behajthatná az állam tőlem? Bővebben lennt.
Ha behajtás alatt állok ( otp, telekom, cetelem hiteleim nem fizettem évek óta, de elvileg vonták a fizetésembol, illetve fogják a segéleből is ) és behajtási levelek jönnek a bejelentett lakcímemre, de egy éve megváltozott munkaképességű lettem, tehát kerekesszékes, akkor ha saját nevemre lenne íratva a család autója ( mert akkor kapok 90 ezer forint támogatást, arra hogy átalakíttasam ) és vagy automatává, vagy kézi váltossá lenne alakítva, azt evehetné tőlem a nav? Vagy kivonhatná a forgalomból? Vagy mivel úgymond rokkant lettem, nem nyúlhatna hozzá? Hiszen azzal jutok el mindenhova. 85%os testi sérülés lett megállapítva a segély elinditásakor nálam.
Már navot hívtam azt mondta az uriember ezzel kpsolatosan neten nézzek utána mert ottvan a behajtások szabályzatába, és én úgy értelmeztem illetve netes weboldalakon is azt írták, hogy rokkant autót nem vehetnek el, de családom egy tagja dolgozott ilyen helyen (régen) és azt mondja hogy a behajtók kivonnák a forgalomból, és nem akarják a nevemre íratni, a hitel miatt ne oltogassatok, hibáztam, tudom mekkora hülye vagyok de egyenlőre nagyon kevés segélyt kapok nem tudom jelenleg visszafizetni :( hat ezvan.. tudom h nagy baj de Sztem szemvedtem ez miatt eleget! Köszi előre is!
Végrehajtás alól mentes:
i) az adós betegsége és testi fogyatékossága miatt szükséges gyógyszer, gyógyászati és technikai segédeszköz, a mozgásában korlátozott adós gépjárműve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!