1980 ban szüleim 2000 ft ot raktak takarékbetétkönyvbe. Kb ez most mennyit érhet? Tudom hogy bekéne mennem az otp be, de valaki hátha járt igy már kb ezekkel a paraméterekkel.
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 14:20
2/6 A kérdező kommentje:
elmentem az otp be. hát ja. 29 ezer ft. köszi a választ
2018. ápr. 9. 16:20
3/6 anonim válasza:
Hmmm . Apám cége mikor születtem betett 500Ftot OTPbe . 18 évesen bementem a fiókba kiváltani . 20 perc számolgatás után kiadtak 412 Ftot ... Kezelés mozgatás kérdése .
4/6 anonim válasza:
Ha NYEREMÉNY betétkönyvbe, akkor kb 2000 Ft a mai ára.
Viszont lehet, csatlakoztál azokhoz, akik az elmúlt 30 évben kb 12 milliárdnyi nyereményt nem vettek fel.
5/6 A kérdező kommentje:
lényeg. 1980- ba születtem. abban az évben szüleim beraktak 2000ft -ot takarékbetétkönyvbe. Tegnap bementem kiváltani. 29eft-ot kaptam rá.
2018. ápr. 10. 10:40
6/6 A kérdező kommentje:
ja és flé perc nem kellett,hogy megmondják ,mennyi van rajta
2018. ápr. 10. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!