Mai világban melyik bankhoz érdemes berakni pénzt és mennyi a kamatszázalék amit rátesz a bank?
Remélem az elmúlt 2 hónap alatt már találtál választ. De ha nem, keress meg mailben és megnézzük, hogy neked melyik forma felene meg legjobban, hol hozná a pénzed a legtöbbet a legbizonságosabban. Ugyanis nem mindegy, hogy mennyi időnként akarsz hozzányúlni például illetve mik a rövid és hosszútávú céljaid. Jelenleg Magyarországon többszáz pénzintézet van jelen többnyire különböző ajánlatokkal. Köztük a magyar állam is. :DD Hogy mi a legjobb ajánlat a tőled függ, hogy pontosan mit szeretnél.
Magas kamatot magas kockázattal lehet elérni. Biztonságot meg alacsony kamattal. Kérdés, hogy nálad mi a kockázat és mi a biztonság. A legtöbb ajánlat a kettő között mozog valahol...:)
csatlakozom egy előttem szólózhoz,
nagyon nem mindegy, hogy mennyi időd van, az sem, hogy mire gyűjtesz..
sokan foglakoznak ma már tanácsadással, vannak jobb és kevésbé jobb cégek is már a piacon.
szerintem is, ha van időd hagyni a pénzed doglozni, akkor értékpapírok a legjobbak. De ne felejtsd el, nincsen ingyen vacsora! mindennek ára van, a magasabb hozamoknak általában a hozzáférhetetlenség az áruk, a hozzárérhetőségnek az alacsony hozamok. Ha valki magas fix hozamot = kamatot igér, fix lejáratra, az általában szép szóval is átverésts igér.
szóval csak óvatosan,
(Pszáf regiszterben szereplő tanácsadóval tárgyalj kizárólag, lehetőleg független tanácsadóval.)
ingatlant még hosszútávra sem ajánlanám, csak ha nagyon szereted az ingatlanokat. pár érv:
leg rugalmatlanabb befektetés! sosem tudsz belőle részeket kivonni, ha hirtelen pénzre van szükséged. Kiadni nehéz és bizonytalan lehet.
Sok vele a járulékos költség, szerzés után illeték, eladáskor adók, közben adók, és karbantartás, rezsi, és bérlőfelkutatás...
bérlő a legjobb indulat mellett is lelakja, 2-5 évente felstés, és egyéb javítások.
sok -sok pénzt visz, ahhoz képest, hogy mennyit hoz a befektetés végére.
Ingatlan kiadás minden esetben munkajövedelem és nem paszív bevétel!!
ikább értékpapírok, amik a Te felügyeleted nélkül is dolgoznak, termelnek neked "könnyen" készpénzzé tehető bevételt.
Kedves Kérdező!
Én megégettem magam a bankokkal! Ha a gyermekem ilyen kérdéssel fordulna hozzám, mindenképp lebeszélném erről. A bank csak a saját hasznát nézi, és megpróbálja a lehető legjobban lenyúlni a befektetők pénzét, gátlástalanul. A bankokat egyetlen egy dolog mozgatja, minél nagyobb profit, mindenáron!!!
Válaszom bankokat elkerülni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!