Hogyha elvileg az otp junior számla teljesen ingyenes, akkor miért vonta le a bank ezeket?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete csináltam, és még nem vettem át a kártyát. De otp smart bankon láttam, hogy levontak 100 forint havi csomagdijat, meg 361 forint bankkártyával kapcsolatos díjat? Nyilván nem vág földhöz ez a 461 forint, de ha azt mondják hogy ingyenes minden, akkor legyen is az.. el se kezdtem még használni és már minuszban vagyok...2018. márc. 1. 08:59
1/5 anonim válasza:
Mert nem az egész cakkumpakk ingyenes, hanem csak a számlavezetés díjmentes. A többi költséget pedig nem szokták reklámozni. Hát, ezért.
2/5 anonim válasza:
A 100 forint havidíj nem az otp direkt (smatbank) díja?
Hogy a kártyával kapcsolatos díj mi lehet, az jó kérdés, mivel az MCO Junior kártya kiállítása és éves díja Junior számla mellé díjmentes. Nem sóztak rád valami olyan kártyát amit nem kellett volna?
Mondanám, hogy menj be a bankba kérdezősködni, de a tapasztalatom alapján nem túl segítőkészek az OTPsek.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem sóztak rám semmit, szoval fogalmamsincs mi lehet.. valoszinuleg befogok menni megkérdezni, hátha.. mert hát nyilván nem nagy összeg de a sok kicsi sokra megy... :D remélem mondanak bármi érdemlegest azért. Egyébként a smart bankos dij elofordulhat, de ugy rémlik mintha azt mondták volna hogy az is ingyenes, de ebben már nem vagyok biztos
2018. márc. 1. 10:29
4/5 anonim válasza:
1 hét alatt mínusz 500 az igen, majd írd meg mire húztak le kíváncsi vagyok.
5/5 A kérdező kommentje:
Nah voltam ma bent, utánakérdeztem hogy mi is ez. Az ügyintéző csaj nagyon jofej volt, utánanézett meg kérdezett, de sehol nem talált erre információt, hogy ez miért is lett levonva, mert elméletileg nem merülnek fel junior számla esetében ilyen költségek. Csinált valamilyen jegyzőkönyvet, aztán mondta hogy kivizsgálják mi ez, és majd levélben téjákoztatnak, és ha ugy van, visszautalják. :D
2018. márc. 9. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!