Mire jo es mire tudom felhasznalni a "tervezo megtakaritas szamlat"?
Egyszer be mentem a bankba mondta az ugy intezo hogy csinalunk ilyet, mondom oke... De nem mondta el hogy mire jo. Ugy gondoltam siman csak le lesz kotve a penz es majd kamatozik.
Vagy ez olyan mint a lakas kassza??
Igazából egy "alszámla", amire át tudod utalni a pénzedet és így nem tudod elkölteni pl. egy egyszerű kártyás vásárlás esetén. Az otp-nek nem volt ilyenje, amíg náluk vezettem számlát, így lekötögettem mindig, annak is hasonló a lényege, de így nekem valahogy sokkal kényelmesebb a megtakarítási számlával.
Át lehet tenni rá a megtakarítást, amit szeretnél félretenni, ez minimálisan kamatozik, illetve ezen belül célokat lehet felvinni és felosztani, hogy milyen arányban kerüljenek ezen célokra az összegek. Ez csak neked segíthet esetleg, rövidtávú célokat szabni és tartani magad ezekhez. Én ezt a funkciót nem használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!