Ha 400. 000, - Ft-ot lekötök 1 hónapra évi 1 %-os kamatra, akkor a hónap letelte után mennyi pénzt kapok?
Figyelt kérdés
Tudom, nem sokat. Nem éri meg. Csak a számításra vagyok kíváncsi. Ha évi 1 % a kamat, akkor 1 hónapra az 1% 1/12 része jár? Tehát 4000/12=333,33 Ft a kamat 1 hónapra? Vagy nem jó a képlet (mód), amivel számoltam?2010. jún. 8. 11:29
11/21 anonim válasza:
Akkor mondom, hogy lúzer vagy. Nekem van olyan betétem, aminek nincs kezelési költsége, ha kiveszed.
Csak kamatadó.
12/21 anonim válasza:
Nem cica, 16 éves vagyok, és állítom neked, hogy jobban otthon vagyok ebben a témában. =)
13/21 anonim válasza:
Te tanulod én meg ebben dolgzok és van ilyen megtakarításom. Nos?
14/21 anonim válasza:
Nem csak tanulom, személyesen tapasztalom.
Valamikor el kell ezt is kezdeni. =)
15/21 anonim válasza:
Na beszarok, már megint itt a 16 éves , milliomos pénzügyi zseni.
ÁÁÁÁÁÁÁ
Még a végén a szar húzza le a WC-r.
Na ide se jövök vissza.
16/21 anonim válasza:
Ja, berakta az általános iskolás ballagási pénzét a bankba, aztán már ő mindent tud a pénzügyekről :D
17/21 anonim válasza:
na vajon 400.000-nek mennyi az 1%-a??? Biztos nem 4000!
18/21 anonim válasza:
Pedig 400 K nak 4000 az 1 %-a!
De minek tennéd be 1%os kamatra ha másgol 7-10 % ot kapsz?
19/21 anonim válasza:
A bank egy nagy lehúzás,ha berakod a pénzed alig adnak érte valamit,ha kiveszel(hitelt)akkor mindent rászámolnak hogy a végén nem győzöd fizetni!
Ráadásul az ügyfelen vasalnak be minden kockázatot ez mi?
Nem kamatadó kell hanem bank adó,onnan vegyék a pénzt ahol van sok!
20/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!