A csoportos beszedési megbízás hogyan működik?
Így kell fizetnem egy díjat.
Netbankon rögzítettem egy új csoportos beszedési megbízást, kitöltöttem az adatokkal, amiket adott a szolgáltató és beírtam felső határnak a szolgáltatás díját.
Jóváhagytam és azt írja, hogy van összesen 1 csoportos beszedési megbízásom, amiből 0 aktív.
Majd a szolgáltató is kezdeményezi a banknál és lehívja az összeget a számlámról?
Kicsit magasabb összeget érdemes megadni limitnek, mint a havi díj. (Ez csak azért lehet fontos, mert ha véletlen emelnek a díjon, akkor nem kell újra módosítani.)
Amíg az első beszedés meg nem történik, addig nem fogod aktívnak látni a megbízást.
Majd a szolgáltató, amikor esedékes lesz a számla lehívja a díjat a bankszámládról. Lényegében a csoportos beszedés egy fordított átutalás. A szolgáltató az általad megadott összeghatárig "kiszolgálhatja" magát a bankszámládról. Gyors, egyszerű, kényelmes és rendkívül olcsó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!