Fundamenta - csoportos beszedési megbízással kapcsolatban segítenél?
Figyelt kérdés
Idő előtt megszüntettem az előző számlámat ahonnan eddig levonták havi rendszerességgel a fundamenta összegét. Az új bankomnál viszont nem indítottam új beszedési megbízást feledékenységből. Kérdésem az lenne, hogy utalva is elfogadják erre a hónapra a befizetést vagy ez szerződésmódosításnak minősül és az erre a hónapra esedékes összeget már nem tudom rendezni? Persze holnap felhívom az ügyfélszolgálatot de hátha addig mond valaki valamit. Köszönöm!2017. máj. 7. 21:01
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Elfogadják, persze! Csak a megfelelő számlaszámra fizesd! Az új bankszámlára átkért csoportos beszedési megbízás Nem minősül szerződésmódosításnak, ha jól emlékszem.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazatok volt, elfogadták utalva is erre a hónapra. Köszi!
2017. máj. 12. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!