Milyen biztosító adna nekem 12 millió kölcsönt 500 000 Ft os fizetésre? Nincs fedezet. Mennyi önerő kellene? Évekik albérletbe vagyunk mind kettőnknek van fizetése és lakást szeretnénk venni. Tanácsokat szeretnék kapni.
Figyelt kérdés
2018. jan. 20. 09:12
11/16 A kérdező kommentje:
A kicsi júniusba végez az iskolával azért írtam hogy eltartott gyerek nincs mert mire odaérünk végez a sulival.
2018. jan. 21. 08:56
12/16 anonim válasza:
25 év alatti gyermekre jár a CSOK, nem számít, ha már nem tanul.
13/16 anonim válasza:
Ez nem igaz. 20 éves korig, ha nappali tagozatos, akár középiskolában és 25 éves korig, ha felsőfokú intézmény nappali tagozatán tanul.
14/16 anonim válasza:
12.00-ás, ez tévedés, ne vezesd félre a kérdezőt (Nekem ez a munkám, "kicsit" értek hozzá)
2017.01.01-től nem kell, hogy tanuló legyen a gyermek, csak annyit vizsgálnak, hogy 25 év alatti-e és a szülő azt nyilatkozza, hogy eltartott.
15/16 xswerdy válasza:
igen, de addigra lesz jövedelme, tehát nem lesz eltartott. A szülő csak a valóságnak megfelelőt nyilatkozhat.
16/16 anonim válasza:
Nem biztos, hogy lesz jövedelme addigra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!