Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nem tudom fizetni a hitelt....

Santiego007 kérdése:

Nem tudom fizetni a hitelt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 éve vettem egy új autót 10 éves hitelre.

Az elején 33 ezret fizettem,most 50 ezer a törlesztőrészlet és ezt már nem bírom fizetni.

Hogyan tudnék a legjobban megszabadulni az autótól?

(a lehető legkisebbet bukjam)

2010. jún. 5. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni, hogy mennyi a kocsid jelenlegi értéke. De szerintem még eladni is nehéz lenne hitelátvállalással, mivel 0 ft ért elviszi max ha még a hitel átírását is te fizeted szerintem akkor se lesz aki elviszi (ha 3 millió körül volt az újonnani értéke). Egyáltalán mi a fedezet?
2010. jún. 5. 14:33
 2/7 A kérdező kommentje:

Egyébként egy 1.2-es Chevrolet Aveo az autó

2.2 millióért vettem 3 éve.

2010. jún. 5. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kedves kérdező, hogy számolgattam magamban, de nem sok jót tudok mondani.

Tehát, ha vki adósságátvállalással megvenné akkor fizetne 7*12*50000 Ft-t összesen 7 évig. Ez több mint 4 millió !

Nem tudom mennyiért vetted újonnan a kocsit, de 3 éve újonnan sztem se lehetett több 3 millánál.

2010. jún. 5. 14:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem haragszom,köszi,hogy szántál rám időt.

Hát igen 2.2 millióért vettem,és most meg ér kb 1.5 milliót talán.De tényleg ki az a hülye aki így átvesz,hogy a végére egy 1.5 milliós kocsira kifizet 4 milliót?

2010. jún. 5. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez esetben ne az autótól szabadulj meg, hanem menj be a bankhoz és mondd el, mi a helyzet. Nekik is érdekük, hogy kifizesd a hitelt.
2010. jún. 5. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
tavalyelőtt egy szintén chevrolet-val jártam meg én is. nagy nehezen találtam rá vevőt hitelátvállalással,de a bank miután megvizsgálta az ő jövedelmi viszonyait(ami mellesleg sokkal jobb volt,mint az enyém),még kért 170 ezer tőkeemelést(ezt neki kellett volna fizetni,de mivel szívességből vette át,én kifizettem),és a hitelmódosítás díja volt 70 ezer,ezt is én fizettem,és baromi sok utánajárás,telefon,e-mail,fax. előtte fizettem egy évig,plusz ezek a költségek is engem terheltek,és kocsi mégsincs...nem jó üzlet.sokan hirdetik most úgy a kocsijukat,hogy nem eladják,csak az üzembentartót írják át,és az új tulaj fizeti a részleteket. ez annak jó,akinek nincs önereje a kocsivásárláshoz,szóval azért fogsz vevőt találni így,csak kicsit kockázatos.
2010. jún. 7. 09:59
 7/7 anonim válasza:
Sehogy.Mi is tárgyalunk a bankkal azt mondják ha nem tudunk fizetni akkor adjuk vissza a kocsit és ránk vernek még egy csomó költséget hogy életünk végéig fizessünk nekik.Vagy elviszik a házat mindent.Nekünk is 35.000-ről már 60.000 ezer a kocsi.A lakás meg 28.000-ről 51.000.A bankok jól megszedik magukat rajtunk.
2012. jan. 16. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!