Provident otthoni szolgáltatás?
– Az Otthoni Szolgáltatás tartalmazza, hogy az esetleges késedelembe esés esetén késedelmi kamatot, illetve késedelmi díjat a Provident nem számít fel (ide nem értve a kölcsönszerződés felmondásának esetére felszámítandó felmondási díjat és a követeléskezelés alatt felszámítandó behajtási díjat).
Akkor itt nincs késedelmi kamat?
Hat persze hogy nincs. Most azonnal telefonalj es vedd fel!
Az megvan, hogy 110e hitelnel majdnem 70e az otthoni szolgaltatas dija, kamatok nelkul...?
Te sem gondoltad komolyan! :-)
4 heti elmaradás díja: 5000ft.
8 hétre ez 10 000ft.
A Provident otthoni szolgáltatása ahogy valaki írta is, 110 e ft-nél 70 e ft és ez még nem a kamat.
Tehát olyan mintha 180 e Ft-ot vennél fel, amit kamattal vissza kellene fizetned.
A végén nagyon rosszul jársz.
Én is néztem, hidd el.
Végül a Sberbanknál vettem fel fair hitelt. 2 nap alatt megvolt és a legolcsóbb ajánlatot ők adták.
A hitel az persze hitel, de nem tudok rosszat mondani rájuk.
Ez az én személyes tapasztalatom, ami talán szubjektív, de hogy ilyen otthoni szolgáltatásos providentet ne vegyél fel, azt biztos nem csak én javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!