Mit lehet tenni a hitel érdekében?

Figyelt kérdés
Kis értékű lakást szeretnénk vásárolni, a bank elhajtott, hisz a párom minimálra van bejelentve (természetes, hogy nem ennyit keres), a munkáltatója nem hajlandó valósra bejelenteni, mint ahogy az én főnököm sem hajlandó engem egyáltalán bejelenteni, de nem tudok ugrálni, mert 200eFt feletti a nettóm. A családban több ingatlan (nagy értékű) is van, de "jó család" révén senki nem segít pótfedezetként. Albérletre felesleges pénzkidobás lenne a pénz. Bezzeg annak, aki 100-100 nettóra be van jelentve, odaadják a hitelt, annak, akinek meg a havi közös bevétele 400eFt, annak nem, pedig becsületesen bevallottuk, hogy mi a szitu. De a fiókvezető!!!! elmondta, hogy "VEGYÜNK" papírokat, akkor megkapjuk. Na szóval ennyit a bankokról...
2010. jún. 4. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:

van olyan bank, amelyik úgy ad hitelt, hogy nem nézi a jövedelmet, csak ahhoz kell, hogy legyen egy másik hiteled, ami talán nemsokára lejárna. a mostani hiteltörlesztésed összegét nézik meg, és annyi hitelt adnak ők is, amennyit tudsz törleszteni. de ez inkább lakáshitel kiváltásoknál van, hiszen ott nem több hitelt akarsz, hanem ugyanúgy marad 1 hitel.

másik lehetőség, hogy munkáltató bejelentene egyikőtöket 3 hónapra vagy 6ra(banktól kéne megkérdezni) arra a fizura, amire a bank megadja a hitelt.

harmadik lehetőség, de nem tudom a szigorítások miatt még él e, hogy csekkes vagy más módon, ha tudod bizonyítani, hogy kapsz még 200at, azt elfogadhatják.

konzultálj egy hiteltanácsadóval. neten regisztrálj hiteloldalakra, visszahívnak, és elmondják milyen lehetőségeitek vannak.

most nagyon sokat szigorítottak, nehezebb hitelhez jutni. régebben ez könnyebben megoldható volt, plusz igazolásokkal, vagy a vásárolt ingatlan majdnem teljes fedezetével...

2010. jún. 4. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Én szétnéznék a helyedben a többi banknál is! Mert enyhültek a feltételek sok helyen. Kérdéses, hogy az önerő rendelkezésre áll-e? Ez törvényileg van leszabályozva már, hogy mennyinek kell lennie március elsejétől!
2010. jún. 5. 05:59
 3/3 anonim ***** válasza:
van bank, ami számlaforgalmat néz és az alapján ad hitelt, ha megvan a kellő önerőtök. Ha írsz privit, akkor leírom bővebben.
2010. jún. 5. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!