Egy hónap múlva jár le a bankkártyám de mi történik akkor hogyha nem csináltoktatok új bankkártyát?
Figyelt kérdés
2017. dec. 31. 14:31
1/7 anonim válasza:
Regivel nem fogsz tudni fizetni se penzt felvenni, ennyi
2/7 szántóvető válasza:
nem kell csináltatni,automatikusan küldi az újat a bank.
3/7 anonim válasza:
Így van. Automatikusan legyártják, és vagy postázzák, vagy értesítést küldenek, hogy elkészült, menj be érte a bankba.
4/7 anonim válasza:
Csináltoktatok. Igen. Még ahhoz sincs agyad, hogy átnézd, hogy mit küldesz el, nem, hogy bankkártyát csináltoktatokolj.
5/7 anonim válasza:
Pillanat az otp nem küldte automatikusan es jol megszivatott ugyh atpartoltam mas bankba
6/7 anonim válasza:
Alap és normál esetben legyártják és újat küldenek, ha előtte x ideig nem mondod fel. Tudom, mert nemrég voltam bent az Erst Bankban lemondani, hogy ne küldjék a következőt és az ügyintéző azt mondta még jókor mentem, mert 3 hónappal a lejárat előtt legkésőbb fel kell mondani a bankkártya szerződést.
7/7 anonim válasza:
Nekem az OTP automatikusan küldi a másik lejárta előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!