Ha már van egy bankkártyám a lakossági számlám mellé, akkor tudok igényelni mellé egy másikat?
Figyelt kérdés
A k&h banknál van lakossági számlám, amihez van egy bankkártyám is. Azonban a jelenlegi bankkártyámmal (Maestro) néhány számomra fontos online tranzakciót nem tudok elvégezni. Ezért lenne szükségem egy olyan bankkártyára (Mastecard, dombornyomott), amivel ezek lehetségesek. Ezen kívül azért is szükségem lenne egy dombornyomott bankkártyára, mert a nyarat a tengeren túlon fogom tölteni, és ott csak azt fogaják el. Ezért fordultam hozzátok, hátha tudtok nekem ebben segíteni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. dec. 30. 22:15
11/11 anonim válasza:
A 4/10 ma 00:06 válaszom nem tudom kik pontozták le.
Nem a százalék érdekel hanem hogy mivel nem értetek egyet.
Szerintem igaz amit írtam és megoldás a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!