Kaphatok hitelt?

Figyelt kérdés

Ha t mobile nála van tartozásom ami végrehajtáson van(fizetem) otp mély valyon kaphatok hitelt?

Mert azt,számoltuk ha kifizetnénk mindent egy hitelből akkor tudnánk fizetni új hitelt.igaz tovább tartana de fizethető lenne!!!köszönöm válaszokat

2017. dec. 17. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Elvileg nem, ha végrahjtós tartozásod van, akkor rossz adós vagy. Ha visszafizettél mindent, utána 5 év múlva le kerülsz a listáról.

Utána tudsz hitelt igényelni.

2017. dec. 17. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Hitelt, hitelből fizetni :DDD

Igazi örök vesztes vagy.

2017. dec. 17. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem értem, ha az új hitelt tudnád fizetni, akkor miért nem szándékozol a régieket fizetni???
2017. dec. 17. 19:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát nem az én hibám.Vettem valakinek a nevemre telot...nem fizette,nem tudtam rola csak amikor.már gáz volt a helyzet...ráadásul provident is lett (szintén nem nekem de.......) és a kettöt egy másik hitellel kifizetném,olcsobb lenne a havi törlesztö.nem.mindegy h havi hatvan vagy havi 15-20.....az örök vesztesröl annyit,hogy nem.látsz bele a dolgomba...nincsenek nyagi problémáink..feltéve ha máshelyett fizetném a habi 60at....
2017. dec. 17. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

A fizetésed egy bizonyos százalékik terhelheted le, azt hiszem 33%.

Van másik hiteltes, olyan mint a provident, ott elvileg lehet hitelkiváltást csinálni.

De ha bankba is így mész be. az más tészta, mint egy újabb hitel.

Ilyenkor ők kifizetik helyetted, és te ezután nekik fizetsz.

2017. dec. 17. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy életre megtanultad, hogy sosem veszünk fel másnak hitelt!!!

Valószínűleg már nem kapsz hitelt, hiszen benne vagy az adóságspirálban. Sajnálom, de egy picit azért Te is hibás vagy.

2017. dec. 17. 21:17
 7/7 12983476 ***** válasza:
Azért nem kell szétkapni a kérdezőt. Bárkivel megesik és ezért még nincs veszve semmi. Nyilván látatlanban nehéz de létezik kiváltó hitel. A hiteleidet és egyéb tarozásaidat rendezi belőle a bank majd egy kedvezőbb konstrukcióval törleszted a felvett hitelt. Ez nem atomfizika de azért utána kell járni rendesen. Nem a gyakori kérdéseken. Butaságokat ne beszéljünk a rossz adós listával btw. A khr magas kockázatú hitelezett nyilvántartásában végrehajtással aktív státuszban szerepelsz amíg ki nem fizeted a végrehajtás alatt álló hiteled. Azután egy év passzív státusz és csókolom. Csak akkor öt év ha módosított keretmegállapodással fizeted vissza a hiteledet. Kérdezz meg néhány bankot. Hangsúlyozom. Csak akkor ha van fizetésed.
2017. dec. 27. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!