Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyi esélyem van így hitelre?

Mennyi esélyem van így hitelre?

Figyelt kérdés

Még mielőtt bemennék a bankba égetni magam.

Nem rég szereztem meg a jogsim. Szeretnék egy normálisabb autót venni 1m körül.

Személyi szabad felhasználású kölcsönre gondoltam. Ahogy nézegettem havi 20 körül kellene fizetni ami nekem tökéletesen bele férne.

Nettó 180-230 körül keresek függően attól hogy milyen a hónap volt e túlóra és egyéb.

Még szülőkkel élek most kezdtem el csak dolgozni. 4. hónapja vagyok egy cégnél.

Ergó nem vagyok már próbaidős.

Első melóhelyem ill ezelőtt sosem dolgoztam még.

Van esélyem így 1m ft hitelre? A kocsik amiket nézek 1m körül 15 évnél már öregebbek szóval lízing kiesett.

2017. dec. 13. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

"most kezdtem el csak dolgozni. 4. hónapja vagyok egy cégnél. "

Szinte biztos, hogy nem fogsz kapni 1 millió ft-ot ilyen nyúlfarknyi munkaviszonnyal a háttérben.

2017. dec. 13. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
5-6 évig akarsz fizetni egy 15 éves, használt kocsiért?
2017. dec. 13. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
#2-es jófelé viszi a dolgot, hitel autóra, főleg ilyenre, a lehető legrosszabb választás - használd ki hogy a szüleiddel élsz és kuporgass pár hónapig. Tegyed félre a lehető legtöbbet, akár az egészet - ne bulizz, ne költekezz. Meglesz az hamar.
2017. dec. 13. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Attól függ. A munkaszerződésed határozott vagy határozatlan? Ha határozatlan nagy valószínűséggel kapsz de én 4 évnél hosszabb futamidőben semmikép se gondolkodnék.
2017. dec. 13. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:

15 év feletti autót harmadából is vestel ehelyett felvennél egy lejaratkor 20 éves 0 értékű kocsira a piaci egyik legmagasabb konstrukciót...

Emellett gondolom munkàba járás és haverok mellett lenne igazán csak kihasználva, semmi spórolás ( pl. buszberlethez viszonyitott üzemanyag ktg. vagy másodálláshoz elengedhetetlen) mellett.

Kopó ( szimeringek, féktárcsák, kuplungszett, szilentek, stb)és főbb alkatrészek árait hozzá nézted,? Mondjuk egy klíma, váltó, motorhiba esetére , mennyibe is kerülne?

2017. dec. 13. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
31%

Hitelt felvenni.

Használt autóra.

1 millió forintos használt autóra.

Hitelbe akarod verni magad.

:D

Kérdező... te egy madár vagy...

2017. dec. 13. 22:13
 7/7 anonim válasza:
otthon laksz, túlórázz, és félreteszel havi 150-et, akkor meglesz a kocsira hamar
2017. dec. 14. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!