Telefont szeretnék venni áruhitelre (Cetelem) kb.40000 Ft értékben. Én hitelképes vagyok, de a férjem BAR listás. Van esélyem így a hitelre?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 15:30
1/4 anonim válasza:
Ha nincs rá pénzed, akkor ne vegyél telefont.
2/4 anonim válasza:
El vagytok adósodva és hitelre akarsz TELEFONT venni...
Drágább nincs??? Szerintem inkább rendezzétek az anyagikat előbb
3/4 anonim válasza:
Ezért van eladósodva egy csomó magyar, egy kicsit épp ésszel felnőtt módjára kéne kezelni a hiteleket, és nem okostelót venni, 1 mert nem tudod kihasználni a tényleges tudását és egy fölösleges cikk amit f*szán koholt vásárlási szokásokkal nyomnak népszerűvé, 2 mert el vagytok adósodva nem gyengén...
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat! Igen, el vagyunk adósodva, de egyikőtök sem tudja miért, és hogyan. Ennek ellenére egyből csak ítélkezni tudtok. Ehhez gratulálok! A férjemmel egy rossz házasságban élek, külön kasszán, egy olyan adósság terhét viselve, amihez semmi közöm. Az én fizetésemet nem érinti, megdolgozom érte tisztességesen, 12 órát műszakolva egy pszichiátriai osztályon, éjjel-nappal. Ennyi vágyam talán lehet, hogy szeretnék egy ilyen telefont, de hát Ti ezt is eldöntitek, hogy nincs hozzá jogom. A többit nem részletezném, mert úgyis csak ítélkeznétek. Remélem egyszer másképp tudtok nézni az embertársaitokra, mert azért tart ott a világ ahol, mert nagyrészt olyan az emberek hozzáállása másokhoz,mint a tiétek.
2012. ápr. 28. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!