Mondta már fel valakinek hitelét a cetelem bank?
tudod az emberek általában elteszik a számlákat,főleg építkezésről.Lefűzve egy mappában. Márcsak a szavatosság miatt is.
Ha nem igazolod, akkor egyrészt vissza kell fizetned,másrészt meg kell fizetned a kedvezményes kölcsön és a sima kölcsön-kamat közti különbséget
Miért kevered a személyi kölcsönt a lakásfelújítási kölcsönnel..
Más feltételekkel megy az egyik (KERDVEZMÉNYES!), mással a másik.
Igen, a számlákat a kedvezményesnél be kell mutatni, hogy igazold tényre arra költötted, különben nem lennél jogosult a kedvezményre!
Volt egyáltalán a Cetelemnek kedvezményes felújítási hitele? Mert a piacinál - általában - nem szokták kötelezően bekérni a számlákat: érdemes lenne a szerződésedet megnézni, tartalmaz- e erre vonatkozóan ilyen kikötést.
Ami azt illeti, a szerződés felmondása nemfizetés miatt amúgy is jogi útra terelődik előbb vagy utóbb, úgyhogy én nem a számlák miatt aggódnék a helyedben.
én dolgoztam náluk
ne keverd össze a személyi kölcsönt a lakásfelújítási kölcsönnel
az elsőnél a pénz szabadon felhasználható (magasabb thm mellett), a másodiknál be kell nyújtanod tételesen a számlákat, hogy mire mennyit költöttél, ez benne is van a szerződésben, amit aláírtál. Vedd elő a szerződést és nézd meg mielőbb. Ha lakásfelújításra vetted fel és nem tudod számlákkal igazolni, akkor buktad a hitelt sajna és vissza kell fizetni. Le nem csuknak, de a munkáltatód kapni fog egy levelet előbb-utóbb, és a munkabéred 33%-a (több nem fizetett hitel esetén 50%-a) tiltható. Emellett lehet foglalni, lehet lakásra jelzálogot tetetni és ha van még lakáshiteled is, akkor az a bank is felmondja a szerződést, mert már veszélybe kerül a biztosítéka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!