Mennyi az ATM- nél egyszerre felvehető pénzösszeg nagysága?
Sziasztok...
Azt szeretném kérdezni h nekem abszolut alap kártyám van mivel sokaig munkanélüli voltam (emiatt nem is kaphattam,nyithattam komolyabb kártyát számlát)SZOVAL ettöl függetlenül egy ilyen basic meastro-val ki tudok venni egyszeri tranzakcióval 10 db 20ezrest?
Hello!
A kártya limit beállítása, fontos, de ezen kívül még ezek a szabályok:
1. Az ATM készpénzfelvétel mértéke.A Bank által üzemeltetett ATM-ből egy Tranzakcióval felvehető készpénz maximális mennyisége, az ATM típusától függően: 40 db bankjegy. A legkisebb címletű bankjegy: 1000 Ft, illetve 10 EUR.
Egy régebbi cikk, de hasznos:
Az OTP Bank még 2011. október 30-tól jelentősen (a korábbi 800.000 Ft-ról 100.000 Ft-ra) lecsökkentette a saját ATM hálózatában idegen bankkártyával felvehető összeget.
hoppá eztbiztos brüsszelbő sugtákaz OTP-nek
Milyenrdekes Angliában is kb 250Ł az eggyösszegben kivehető napi limit:-)
szóval a Recept a következő (ha ATM ből kb 1mmillóra van szükséged 1 nap alatt.
1. Nyiss kb 13 bankszámlát természetesen mindegyiket különöző bankoknál (ahhoz kapsz kb13 db bankkártyát)
kelj útra a13db bankkártyával zsebedben és midegyik bank ATM-jéből vegyél ki 80 ezret Annyi a napilimit.
ha szerencséd van éjfélre végzel.Más ötletem nincs...
Mikor indul újra napi limit?
00:00 után, vagy a felvételtől számított 24 óra eltelte után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!