A banki alkalmazottjai vajon szoktak pénzt kilopni a béna ügyfelektől?
miért raknál bele nagyobb összeget, mint amit beírsz?????
én egyszer kb. 8 éve életemben először befizettem így atm-be egy borítékba beleraktam 70 vagy 80ezer forintot... és elfelejtettem lezárni a borítékot!!!!!!!
sík ideg voltam jó pár napig, míg megjelent a pénz a számlámon. de megvolt.:D
szerintem nem tud tőled lopni pénzt. amúgy meg mikor befizetsz, rohadtul nem értem, miért kevesebbet ütnél be. ez kinek lenne jó??
Volt rá példa
De a másik az, hogy mindenki lebukik egyszer. Nálunk most rúgtak ki egy kollégát. Nem sikkasztott, "csak" visszaélt. A pénzt kis használat után visszarakta. Mégis lebukott.
ha kapkodásból elütötted, én azonnal szólnék a bankban a helyedben, hogy mennyit tettem be valójában. ha pedig boríték, és le volt zárva, akkor az is lehet bizonyíték.
szóljál!
ez hülyeség, már ne is haragudj...
hogy lopna egy banki alkalmazott???
nem értem ezt a többet írsz be, kevesebb kerül a boríték című sztorit...
a borítékot nem banki alkalmazott üríti, ellenőrzik őket, milliószor marad el a lezárás, a cetli berakása, stb, mégis megvannak a pénzek, rovancsolással könnyen kideríthető!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!